M Mehmetcan Karakuş Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 212 3 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar ablamın arkadaşı İngilizce okuyor. Uzun ömürlü temiz bir dizüstü lazim. Oyun oynamayacak sadece okul icin kullanılacak. LENOVO Ideapad 3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" - Fiyatı, Yorumları LENOVO Ideapad 3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2025
Arkadaşlar ablamın arkadaşı İngilizce okuyor. Uzun ömürlü temiz bir dizüstü lazim. Oyun oynamayacak sadece okul icin kullanılacak. LENOVO Ideapad 3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" - Fiyatı, Yorumları LENOVO Ideapad 3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.870 Çözümler 6 3 Ocak 2025 #2 Tavsiye ederim, malzeme kalitesi iyi ve klavyesi ışıklı. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. n11.com
Tavsiye ederim, malzeme kalitesi iyi ve klavyesi ışıklı. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. n11.com
M Mehmetcan Karakuş Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 212 3 Ocak 2025 #3 BlackRazorX dedi: Tavsiye ederim, malzeme kalitesi iyi ve klavyesi ışıklı. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. n11.com Genişletmek için tıkla... Benim attığım dizüstünün işlemcisi daha iyi gözüküyor.
BlackRazorX dedi: Tavsiye ederim, malzeme kalitesi iyi ve klavyesi ışıklı. Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. n11.com Genişletmek için tıkla... Benim attığım dizüstünün işlemcisi daha iyi gözüküyor.
badgpea Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #4 Hocam Lenovo IdeaPad slim 3 öneririm. i5 var fakat ddr5 16gb ram ekli baya götürür diye düşünüyorum.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.870 Çözümler 6 3 Ocak 2025 #5 Mehmetcan Karakuş dedi: Benim attığım dizüstünün işlemcisi daha iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda Ryzen 5000 serisine eşit hatta bir tık iyi attığım i5. Oyun oynamayacağı için daha efektif kullanır rami, Ryzen en az 2GB dahili ekran kartına ayırıyor. Vivobook iyidir, yine de tercih sizin.
Mehmetcan Karakuş dedi: Benim attığım dizüstünün işlemcisi daha iyi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda Ryzen 5000 serisine eşit hatta bir tık iyi attığım i5. Oyun oynamayacağı için daha efektif kullanır rami, Ryzen en az 2GB dahili ekran kartına ayırıyor. Vivobook iyidir, yine de tercih sizin.