Üniversite için dizüstü vs masaüstü

PcMaster07

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lise Mezunu
Üniversitede mühendislik okuyacağım için bir bilgisayar alacağım ve hangisini almam konusunda kararsız kaldım. Okula getirip götürmek için dizüstü kullanabilirim ama bir yandan da okuyacağım üniversitenin bilgisayar laboratuvarı olduğu için evde masaüstü ile daha yüksek performans gösterebilecek bilgisayar alabilirim. 50-75 bin ₺ civarı ve içinde ekipmanların ve yazılımın da dahil olduğu bir bilgisayarımın olmasını istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Laboratuvarda istediğin sistem olsun, kendi kişisel bilgisayarında elde edeceğin deneyimi asla elde edemezsin.

Kesinlikle laptop.
Güzel bir iş bilgisayarı + 4060'lı bir sistem + ekipmanlar da olabilir.

Laptop öneririm güçlü bir laptop alırsan hem evde hem okulda kullanablirisin ve çoğu şeyi açabiliriler ama oranın biligisayarları güçlüyse masaüstü öneririm çünkü performansda masaüstü bilgisayarlar genelikle daha iyi oluyor.

Ama laptopu daha çok tercih ederim ben.

Laboratuvarda istediğin sistem olsun, kendi kişisel bilgisayarında elde edeceğin deneyimi asla elde edemezsin.

Kesinlikle laptop.
Güzel bir iş bilgisayarı + 4060'lı bir sistem + ekipmanlar da olabilir.
Önerebileceğin herhangi bir marka var mı?

sürekli taşıyacak iseniz laptop önerim eğer çok fazla oyun v.s indirip çalıştırıyor iseniz masaüstü bilgisayar öneririm ama üniversitede kullanacaksanız yüksek performans laptoplar kullanabilirsiniz .

Önerebileceğin herhangi bir marka var mı?

İş bilgisayarı zaten size 30K'yi geçecek bir fiyattan fazla mâl olmaz.

Geriye kalan parayla 4060'lı 1080P için güzel bir sistem de çekersiniz.
Anladım ama ben red dead redemtion 2 gibi oyunları da oynarım o sistemi kaldırabilecek bir masaüstü bilgisayar alınabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…