A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 3 Ağustos 2024 #11 PcMaster07 dedi: Anladım ama ben red dead redemtion 2 gibi oyunları da oynarım o sistemi kaldırabilecek bir masaüstü bilgisayar alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... 4060 tâbi ki de açar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PcMaster07 dedi: Anladım ama ben red dead redemtion 2 gibi oyunları da oynarım o sistemi kaldırabilecek bir masaüstü bilgisayar alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... 4060 tâbi ki de açar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PcMaster07 Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Mezunu 3 Ağustos 2024 #12 aabcc dedi: 4060 tâbi ki de açar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dostum.
aabcc dedi: 4060 tâbi ki de açar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim dostum.
J joseph055 Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #13 PcMaster07 dedi: Anladım ama ben red Dead redemtion 2 gibi oyunları da oynarım o sistemi kaldırabilecek bir masaüstü bilgisayar alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... O donanıma 20k daha koy zaten masa üstün hazır olur GTA V RDR2 hatta GTA VI bile kaldırır.
PcMaster07 dedi: Anladım ama ben red Dead redemtion 2 gibi oyunları da oynarım o sistemi kaldırabilecek bir masaüstü bilgisayar alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... O donanıma 20k daha koy zaten masa üstün hazır olur GTA V RDR2 hatta GTA VI bile kaldırır.