Üniversite için E-Scooter onerisi

t_tekno

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu an elimde Mi scooter Pro 2 (ön amortisör takılmış) bulunuyor ve üniversite için şehir dışına çıkacağımdan dolayı yükseltmeyi düşünüyorum. Tam bir fiyat sınırlaması yok, fakat ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için.

İstediğim özellikler;

Ön ve Arka amortisör
600W üzeri motor gücü (1kW üstü tercihen)
50km üstü kağıtta menzil (80km üstü tercihen)
Scooter'in kaliteli olması ve yazılımsal sıkıntılarının bulunmaması.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ne kadar bir mesafe gideceksiniz? Hangi il? Bulunduğunuz konumda dik rampalar veya bozuk yollar fazla mı? Bu soruların cevabına göre karar verilebilir.
Yolları tam olarak bilmiyorum (Şişli-Beşiktaş arası) elimdeki cihaz bazen yol döşeme olunca sinir bozucu oluyor, biraz da ondan sormuştum.

Kısaca döşeme yollarda sıkıntı yapar mı ve 25 ile giderken 30km menzili rahat görür mü?

Yolları tam olarak bilmiyorum (Şişli-Beşiktaş arası) elimdeki cihaz bazen yol döşeme olunca sinir bozucu oluyor, biraz da ondan sormuştum.

Kısaca döşeme yollarda sıkıntı yapar mı ve 25 ile giderken 30km menzili rahat görür mü?
Bence almakta acele etmeyin. Uzun süre Beşiktaş ta ikamet ettim. Elinizdeki işinizi görür. ama yok elimde param var alabilirim derseniz, linkini attığım model ömürlük olur size artık alırsanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı