Üniversite için güçlü laptop önerisi

• Konuyu başlatan playa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 621

playa

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bütçem 35000 hem oyun hem de yazılım için laptop arıyorum. Aklımda montster Abra A5 V20-3 var hem 4050 hem de i7 13. nesil alınır mı? Yoksa başka ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Victus parça konusunda metal kasa vesaire kullanmıyor lakin parçalar bakımından önerdiği modelde bir sorun görmüyorum ayrıca piyasada uygun ve güçlü istiyorsanız Victus da öneririm sadece laptopa iyi bakmanız gerekiyor ki şu an herhangi bir kronik probleme sahip değil Victus laptoplar ısınma sorunu gibi problemlere sahip değil ucuz ama güçlü laptop isteyene Nitro serisine kıyasla daha iyi bir seçim olur hatta.

3070 laptop modelini alıyorsan git bir aynaya bak ben napıyorum diye düşün. DLSS3 yok safi kuvveti de her oyuna yetmiyor. E elinde kas kuvveti yok, teknolojik güç yok yeterli VRAM yok. Ne var?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben kaliteye daha çok önem veriyorum. Uzun ömürlü olması cihazı beni daha çok tatmin eder.

Hocam ben kaliteye daha çok önem veriyorum. Uzun ömürlü olması cihazı beni daha çok tatmin eder.

Dış kasa kalitesi düşük hocam yanlış anlamayın yoksa parçalardan ve soğutmadan yana sıkıntı çekmezsiniz menteşeler vebenzeri sağlam sadece kasası kaliteli değil oda malzeme seçimi uygun fiyat için e bu laptopuda sağa sola vurmayacaksınız ya :D

Tabii ki kişisel tercih bende Victus 16 kullanıyorum kasa malzeme kalitesi dışında bir sıkıntı yok
Ama konuda çöpmüş gibi sert şekilde eleştirilmiş ben bu kadar da kötü olmadığını söylüyorum Acer Nitro 5 gibi laptoplara kıyasla çok daha kaliteli olduğu yönleri de mevcut klavyesi gibi konularda

Biraz sert eleştirilmiş abartılmış yani ondan gerekli açıklamayı uygun buldum sonuçta herkesin maddi durumu bir değil tercih edilmemesi için bir sebep yok :D

Dış kasa kalitesi düşük hocam yanlış anlamayın yoksa parçalardan ve soğutmadan yana sıkıntı çekmezsiniz menteşeler vebenzeri sağlam sadece kasası kaliteli değil oda malzeme seçimi uygun fiyat için e bu laptopuda sağa sola vurmayacaksınız ya :D

Tabii ki kişisel tercih bende Victus 16 kullanıyorum kasa malzeme kalitesi dışında bir sıkıntı yok
Ama konuda çöpmüş gibi sert şekilde eleştirilmiş ben bu kadar da kötü olmadığını söylüyorum Acer Nitro 5 gibi laptoplara kıyasla çok daha kaliteli olduğu yönleri de mevcut klavyesi gibi konularda

Biraz sert eleştirilmiş abartılmış yani ondan gerekli açıklamayı uygun buldum sonuçta herkesin maddi durumu bir değil tercih edilmemesi için bir sebep yok :D
Orası öyle hocam. Kullanma fırsatım oldu bir çok modeli. Ancak kasa kalitesi cidden rahatsız etti beni. Şuan Lenovo legion 7 pro kullanıyorum. Gayet memnunum.

Orası öyle hocam. Kullanma fırsatım oldu bir çok modeli. Ancak kasa kalitesi cidden rahatsız etti beni. Şuan Lenovo legion 7 pro kullanıyorum. Gayet memnunum.
Victus un ekran paneli ve sallanma muhabbeti çok rahatsız etti açıkcası.

arkadaşlar başka öneriniz yokmu karar veremedim hangisi daha mantıklı olur benim için ryzen işlemci fazla ısınır mı sıcak bölgede kalıyorum altına soğutucu alacağım ama yine de sormak istedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı