3070 laptop modelini alıyorsan git bir aynaya bak ben napıyorum diye düşün. DLSS3 yok safi kuvveti de her oyuna yetmiyor. E elinde kas kuvveti yok, teknolojik güç yok yeterli VRAM yok. Ne var?
Hocam ben kaliteye daha çok önem veriyorum. Uzun ömürlü olması cihazı beni daha çok tatmin eder.
Orası öyle hocam. Kullanma fırsatım oldu bir çok modeli. Ancak kasa kalitesi cidden rahatsız etti beni. Şuan Lenovo legion 7 pro kullanıyorum. Gayet memnunum.Dış kasa kalitesi düşük hocam yanlış anlamayın yoksa parçalardan ve soğutmadan yana sıkıntı çekmezsiniz menteşeler vebenzeri sağlam sadece kasası kaliteli değil oda malzeme seçimi uygun fiyat için e bu laptopuda sağa sola vurmayacaksınız ya
Tabii ki kişisel tercih bende Victus 16 kullanıyorum kasa malzeme kalitesi dışında bir sıkıntı yok
Ama konuda çöpmüş gibi sert şekilde eleştirilmiş ben bu kadar da kötü olmadığını söylüyorum Acer Nitro 5 gibi laptoplara kıyasla çok daha kaliteli olduğu yönleri de mevcut klavyesi gibi konularda
Biraz sert eleştirilmiş abartılmış yani ondan gerekli açıklamayı uygun buldum sonuçta herkesin maddi durumu bir değil tercih edilmemesi için bir sebep yok![]()
Victus un ekran paneli ve sallanma muhabbeti çok rahatsız etti açıkcası.Orası öyle hocam. Kullanma fırsatım oldu bir çok modeli. Ancak kasa kalitesi cidden rahatsız etti beni. Şuan Lenovo legion 7 pro kullanıyorum. Gayet memnunum.
mevzu bütçe mevzusuOrası öyle hocam. Kullanma fırsatım oldu bir çok modeli. Ancak kasa kalitesi cidden rahatsız etti beni. Şuan Lenovo legion 7 pro kullanıyorum. Gayet memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.