Apandisitt
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Emektar ASUS. 16 GB 2333 mHz RAM (sonradan yükseltme). i5-7200U 3.1 Ghz işlemci, Nvidia 930 mx 2 GB GPU. 500 GB samsung M.2 SSD (bu da sonradan ekleme)
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba. Önümüzdeki yıl sınava hazırlanacağım. Hem bu süreçte hem de üniversite sürecinde kullanacağım bir tablet bakıyorum. Çok uçuk fiyatlar ödemek istemiyorum. Bütçeme göre Huawei MatePad 11.5s modeli çok mantıklı bir seçenek gibi görünüyor. Muadili olan Samsung marka tabletlere kıyasla kutu içeriği çok daha zengin. Ekstra olarak klavyeli kılıfı ve ekran koruyucusu ile birlikte geliyor. Markayla ilgili beni en çok tereddüte düşüren durum Google desteği. Lise sonda kullanacağım YouTube gibi uygulamalar için elbette çözüm basit. Beni asıl korkutan üniversite süreci. Kullandığım pek çok uygulama ve site Google hesabıma bağlı. Bunlarla ilgili bir sorun yaşar mıyım? Veya birilerine mail gönderirken... Genel olarak Google ile ilgili her konu beni endişelendiriyor. Bunun dışında bildirimlerle alakalı bir problemden bahsedilmiş. Bu benim için çok problem değil. Tableti ders amaçlı kullanacağım. Günlük hayatta telefondan halledebilirim diğer şeyleri. Ne önerirsiniz?
Bu konu hakkında yine burada gezerken bir kullanıcıya denk geldim. @rashnikko. Asıl konu oluşturma amacım kendisinin fikrini almak. Huawei marka cihazlarda bilgi sahibi olduğu çok belli. Normalde Google sorunundan dolayı seçeneklerimden elemiştim bu tableti fakat kendisinin çok anlaşılır ve kibar dille yaptığı açıklamalardan dolayı bu cihazı almak konusunda bir kez daha düşünme gereği duydum. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.
Bu konu hakkında yine burada gezerken bir kullanıcıya denk geldim. @rashnikko. Asıl konu oluşturma amacım kendisinin fikrini almak. Huawei marka cihazlarda bilgi sahibi olduğu çok belli. Normalde Google sorunundan dolayı seçeneklerimden elemiştim bu tableti fakat kendisinin çok anlaşılır ve kibar dille yaptığı açıklamalardan dolayı bu cihazı almak konusunda bir kez daha düşünme gereği duydum. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.