Üniversite de not tutmak için iPad alınır mı?
Yoksa defter de mi tutmalıyım?
Not bu sene geçeceğim üniversiteye mühendislik okuyacağım ama hangisi tam karar veremedim daha elime bir firsat geçti o yüzden sorayım dedim.
Not tutmak icin yaklasik 1 yildan fazladir iPad kullaniyorum verimi cok artiriyor. Not tutmasi da daha zevkli hale geliyor kesinlikle oneririm. Hangi modeli dusunuyorsunuz?
Not bu sene geçeceğim üniversiteye mühendislik okuyacağım ama hangisi tam karar veremedim daha elime bir firsat geçti o yüzden sorayım dedim.
Not tutmak icin yaklasik 1 yildan fazladir iPad kullanıyorum verimi cok artiriyor. Not tutmasi da daha zevkli hale geliyor kesinlikle oneririm. Hangi modeli dusunuyorsunuz?
Evet hem universite hem de Almanca kursu icin kullaniyorum. Bunun yani sira yeni bir programlama dili, kutuphane veya framework ogrenirken de bu bilgileri iPad araciligiyla sakliyorum. Oldukca isime yariyor. Tum bu notlar icin de GoodNotes kullaniyorum. Eger zorlayabilirseniz Air 5 bakin derim 2. nesil kalem destegi ve daha uzun omurlu olmasi sebebiyle.