metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.511 Makaleler 3 Çözümler 5 10 Aralık 2024 #1 Bazen üniversite için laptop önerileri konularını görüyorum. Üniversitede gerçekten önemli mi laptop? Hangi bölümler için gereklidir?
Bazen üniversite için laptop önerileri konularını görüyorum. Üniversitede gerçekten önemli mi laptop? Hangi bölümler için gereklidir?
8 860822 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 921 Çözümler 1 10 Aralık 2024 #2 Tıp mühendis hukuk harici gerekmez.
M Muhammedalialgn Decapat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #3 Biraz bölümünle alakalı. Eğer mühendislik okumayacaksan ve yazılım edit benzeri işlerle ilgilenmeyeceksen ortalama bir tablet bence daha kullanışlı.
Biraz bölümünle alakalı. Eğer mühendislik okumayacaksan ve yazılım edit benzeri işlerle ilgilenmeyeceksen ortalama bir tablet bence daha kullanışlı.
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.171 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 10 Aralık 2024 #4 Üniversitede en azından elinizin altında bir laptop bulunması bence çok önemli Proje yaparken,Araştırma yaparken çok lazım olucak telefondan bu işler fazla uzun sürer laptopda 5 10 dakika halletceniz şeyi telefonda 2 saat aramakla uğraşırsınız.
Üniversitede en azından elinizin altında bir laptop bulunması bence çok önemli Proje yaparken,Araştırma yaparken çok lazım olucak telefondan bu işler fazla uzun sürer laptopda 5 10 dakika halletceniz şeyi telefonda 2 saat aramakla uğraşırsınız.
imparatormape Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #5 860822 dedi: Tıp mühendis hukuk harici gerekmez. Genişletmek için tıkla... Yazılımcıya lazım değil anlaşılan ne emin yazdınız öyle.
860822 dedi: Tıp mühendis hukuk harici gerekmez. Genişletmek için tıkla... Yazılımcıya lazım değil anlaşılan ne emin yazdınız öyle.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 10 Aralık 2024 #6 imparatormape dedi: Yazılımcıya lazım değil anlaşılan ne emin yazdınız öyle. Genişletmek için tıkla... Yazılım "mühendisliği".
imparatormape dedi: Yazılımcıya lazım değil anlaşılan ne emin yazdınız öyle. Genişletmek için tıkla... Yazılım "mühendisliği".
imparatormape Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #7 metin2oynuyorum dedi: Bazen üniversite için laptop önerileri konularını görüyorum. Üniversitede gerçekten önemli mi laptop? Hangi bölümler için gereklidir? Genişletmek için tıkla... Eğer ağır yükler altına sokmayacaksanız laptopu uygun fiyatlı bir APU sıradan işlerinizi fazlasıyla görür.
metin2oynuyorum dedi: Bazen üniversite için laptop önerileri konularını görüyorum. Üniversitede gerçekten önemli mi laptop? Hangi bölümler için gereklidir? Genişletmek için tıkla... Eğer ağır yükler altına sokmayacaksanız laptopu uygun fiyatlı bir APU sıradan işlerinizi fazlasıyla görür.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.511 Makaleler 3 Çözümler 5 10 Aralık 2024 #8 Çizim mimarlık gerektirmeyen bir bölüm okursam şehir dışında tablet iş görür mü? Çünkü yurda RTX sokamam gibi...
Çizim mimarlık gerektirmeyen bir bölüm okursam şehir dışında tablet iş görür mü? Çünkü yurda RTX sokamam gibi...
imparatormape Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #9 333657 dedi: Yazılım "mühendisliği". Genişletmek için tıkla... Bahsetmeye çalıştığım şey başka ne olabilirdi ki?
333657 dedi: Yazılım "mühendisliği". Genişletmek için tıkla... Bahsetmeye çalıştığım şey başka ne olabilirdi ki?
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.171 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 10 Aralık 2024 #10 metin2oynuyorum dedi: Çizim mimarlık gerektirmeyen bir bölüm okursam şehir dışında tablet iş görür mü? Çünkü yurda RTX sokamam gibi... Genişletmek için tıkla... Ben laptopa daha rahat etcenizi düşünüyoruım ama klavyeli tabletlerde iş görür.
metin2oynuyorum dedi: Çizim mimarlık gerektirmeyen bir bölüm okursam şehir dışında tablet iş görür mü? Çünkü yurda RTX sokamam gibi... Genişletmek için tıkla... Ben laptopa daha rahat etcenizi düşünüyoruım ama klavyeli tabletlerde iş görür.