Üniversite için laptop mu yoksa iPad mi tercih edilmeli?

Sergen Saruhan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5500
Ekran Kartı: Asrock RX 6600
Ram: 16 GB
Anakart: Asrock A520M-HVS
Arkadaşlar üniversiteye gideceğim. Sizce oyuncu laptopu mu yoksa iPad 10. nesil 64 GB mi almalıyım?
Oyuncu laptopu alırsam masaüstü bilgisayarımı satmak zorunda kalıyorum, şu an RX 6600 ve Ryzen 5 5500 sistemim var. Satmasam iPad 10. nesil 64 GB alabilirim. Ne önerirsiniz?
iPad 14.000 TL
Almak istediğim laptop 25.000 TL

Kampüsteyken Windows'ta kullanılabilecek uygulamalar kullanman gerekecekse laptop şart olur ama günlük kullanım, tarayıcı, not alma vs. için tabletle de laptopta yapabileceğin şeyleri yapabilirsin.
Elektrik ile ilgili bir bölüm seçeceğim. Sizce laptop daha mi iyi olur

Laptop daha mantıklı o zaman bence tasarımı sade ve şık olduğundan iyi bir hp Victus model alabilirsiniz.
Asus tuf var aklımda r 5 7535 ve 4050 fiyat 25k

Elektrik ile ilgili bir bölüm seçeceğim. Sizce laptop daha mi iyi olur
Şu an 4 sene öncesine gitsem kalemli bir tablet alır öyle başlardım bölüme. Defterler, neyin nerede olduğunu unutmak vs. çok oluyor. Tek bir tabletle her şeyi halletmek daha kolay oluyor. Laptop bazen ihtiyaç oluyor ama şart değil bence. Sürekli yanınızda taşıyıp programlar kullanmayı düşünmüyorsanız tabi.

Kesinlikle laptop ama kesinlikle Apple olmasın çok gereksiz bir marka sadece ders içinse 8gb ram i 5 10400f gtx 1050 ti yeterli olur

Elektrik elektronik bölümü için benim de kullandığım Lenovo IdeaPad gameing 3 11th i5 işlemci GTX1650 iyi memnunum veya RTX3050 olanı alabilirsin 2023 sonu aldım hala kullanıyorum fanları sesli çalışmıyor ses konusunda Lenovo çok iyi ya da Lenovo LOQ alabilirsin oda çok iyi hem oyun hem de iş için gayet uygun ve F/P ürünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…