Bütçe
100k
Sen yerimde olsan ne yapardın?

Bütçem yetiyorsa düşünmeden 4080 alırdım hatta üste birinin bıraktığı 4090'lı laptop var onu bile zorlardım. 4060 çok tatmin etmiyor beni ama bütçem buna yetiyordu mecbur aldım. Alttaki laptoptaki işlemci seni attığına göre biraz daha iyi.
 

Hocam Nanoreview oyle demiyor. Intel Core i9 13980HX vs AMD Ryzen 9 7945HX: performance comparison
 
Fiyatlarda 1 ay içinde değişiklik olmaz umarım üniversite sınavından sonra alacağım çünkü. Aldığım cihaz hakkında çok detaylı bir inceleme yapıp yine burada arkadaşları bilgilendiririm. Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim çok fazla soru işareti gitti kafamda. Alacağım süreye kadar gelecek farklı yorum ve önerilere de açığım.
 

Konuyu keşke o zaman açsaydın fiyatların değişme durumu söz konusu. Hatta attığım vihaz 1-2 ay önce 10 15k daha ucuzmuş.
 
Yaw kardeşim sıkıntılı mısın sen sadece benım cıhazda yetmıyor dıye bı sey yok bu sorunun aynısı cok yasanıyo dedim ya. Belki olur belki olmaz bilinmez ama böyle bir risk var attıgın işlemcinin çektiği max enerjiye bak.

Ben kendim HP laptop kullanıyorum 1 HP omen kullananları tanıyorum 2.
 
Konuyu keşke o zaman açsaydın fiyatların değişme durumu söz konusu. Hatta attığım vihaz 1-2 ay önce 10 15k daha ucuzmuş.

Yani açıkçası hem heyecanımdan hem de şimdiden kafamda bir şeyler oluşsun alacağım zaman net olayım araştırma sürecini simdiden halledeyim diye düşündüm.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…