Üniversite için Samsung Z Fold alınır mı?

RedBereli

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benin aklımda Samsung Z Fold alma fikri var. Nedeni geniş ekranı sayesinde ve kalemi ile birlikte kısa notlar almamı sağlaması için. Sizce mantıklı mı bu düşüncem yoksa başka bir yola mı başvursam? Bir de Z Fold modelleri uzun ömürlü mü yani 4 seneyi çıkarırlar mı güzelce kullansak? Tablet almak istemememin sebebi bana fazla yük taşıtacağından. Şimdiden teşekkür ederim.

Kimse kusura bakmasın dümdüz fantezi aleti. Adamakıllı kalemli bir tablet alın. Tavsiyem MatePad almanız.

Böyle denileceğini biliyordum teşekkür ederim ederim tavsiyeleriniz için. O halde tablet alacağım.

İfadeler: T21
Böyle denileceğini biliyordum teşekkür ederim ederim tavsiyeleriniz için. O halde tablet alacağım.

Yeni nesil MatePad'ler çok iyi. Samsung filan hikaye. Apple almayacaksanız kesinlikle MatePad olmalı.

Çok büyük bir cihaz aramıyorsan, iPad Mini 6+Apple Pencil/Logitech Crayon al geç.

Yeni nesil MatePad'ler çok iyi. Samsung filan hikaye. Apple almayacaksanız kesinlikle MatePad olmalı.
Bana hem telefon hem de tablet lazımdı. Demiştim ki, belki ikisini bir arada götürebilirim.

Aydınlattığınız için teşekkür ediyorum tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…