Aaaapşu Hectopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 558 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2018 #11 Kütahya yazmada gerisini bilmem
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 21 Haziran 2018 #12 Ankara'nın nesi kötü? Üniversite ortamını biliyor musunuz? Hacettepe ve ODTÜ gibi büyük ve iyi üniversiteler olan bir şehiri neden terk ediyorsunuz? Bu okulları deneyin.
Ankara'nın nesi kötü? Üniversite ortamını biliyor musunuz? Hacettepe ve ODTÜ gibi büyük ve iyi üniversiteler olan bir şehiri neden terk ediyorsunuz? Bu okulları deneyin.
Hasan Futbol Megapat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 771 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2018 #13 Jira dedi: Ankara'dan üniversite için İstanbul'a taşınmıştım. İyi ki de gelmişim diyorum. Hangi bölümü istiyorsun? Şehir değil de üniversiteye göre tercih et. Genişletmek için tıkla... İlahiyat istiyorum. İzmir'e gitmek istiyorum ama uzak ne önerirsiniz.
Jira dedi: Ankara'dan üniversite için İstanbul'a taşınmıştım. İyi ki de gelmişim diyorum. Hangi bölümü istiyorsun? Şehir değil de üniversiteye göre tercih et. Genişletmek için tıkla... İlahiyat istiyorum. İzmir'e gitmek istiyorum ama uzak ne önerirsiniz.
3 33085 Kilopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.286 Makaleler 3 Çözümler 1 28 Haziran 2018 #14 Hasan Futbol dedi: Ankara'da oturuyorum. Kafam çok karışık. Hangi şehre gitmeliyim ve neden? Kırıkkale ve Bolu yakın, kafama biraz yatıyor ama siz nereleri önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Eskişehir, İstanbul, İzmir gibi şehirler senin için uygun olur.
Hasan Futbol dedi: Ankara'da oturuyorum. Kafam çok karışık. Hangi şehre gitmeliyim ve neden? Kırıkkale ve Bolu yakın, kafama biraz yatıyor ama siz nereleri önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Eskişehir, İstanbul, İzmir gibi şehirler senin için uygun olur.
Vito Corleone Decapat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 36 28 Haziran 2018 #15 Ankara kadar güzel şehirmi var ya, Ankarada güzel bir üniversiteye git ben İstanbula geldim ama nedense hiç alışamadım.
Ankara kadar güzel şehirmi var ya, Ankarada güzel bir üniversiteye git ben İstanbula geldim ama nedense hiç alışamadım.