Üniversite için tablet&bilgisayar önerisi

JohnShelby λ

Hectopat
Merhaba. Ben bu sene matematik bölümüne yerleştim ve tablet almak istiyorum. Şu an İngilizce hazırlık okuyorum ve ileriki senelerde de kullancağım bir tablet veya bilgisayar almak istiyorum. Bölümümde Python Matlab latex gibi uygulamaları kullanacağımı duydum sizce Windows mu yoksa macOS mu kullanmalıyım? Tablet mi bilgisayar mı almalıyım?

Topluluk Tarafından Doğrulandı simgesi

Merhaba. Ben bu sene matematik bölümüne yerleştim ve tablet almak istiyorum. Şu an İngilizce hazırlık okuyorum ve ileriki senelerde de kullancağım bir tablet veya bilgisayar almak istiyorum. Bölümümde Python Matlab latex gibi uygulamaları kullanacağımı duydum sizce Windows mu yoksa macOS mu kullanmalıyım? Tablet mi bilgisayar mı almalıyım?

Eki Görüntüle 2317256

Üniversitede her zaman bilgisayar gerekir.

Eki Görüntüle 2317256
Ben olsam bu durumda eğer tablet alacaksam Samsung'un S9 serisini (DeX olmasa bunu demezdim) tercih ederim, eğer başka cihaz olacaksa da hafif laptoplara (MacBook Air, belki de yeni Windows ARM laptoplara) yönelirim. Zaten bahsettiklerinden Matlab ve Python dışındakiler spesifik platform özellikleri gerektiren şey değil, o yüzden şahsen burada işletim sisteminden çok kullanım kolaylığı önemli olur diye düşünüyorum.

benimde aklımda s9+ veya s9ultra var ama işte düşünüyorum hem okuyup çalışmaya çalışıyorum o yüzden apple ürünlerine biraz gücüm yetmeyebilir diye yanaşmadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı