aNje xd Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #11 Shadownight dedi: S9 alacağım bende hangi bölümü düşünüyorsunuz bu arada? Ben öğretmenlik düşünüyorum sosyal bilgiler öğretmenliği umarım olursa. Genişletmek için tıkla... S9 çok önerildi bir bakacağım ben de. Econ, siyaset, uluslararası ilişkiler gibi bölümler düşünüyorum hocam umarım gönlünüzce olur. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2024
Shadownight dedi: S9 alacağım bende hangi bölümü düşünüyorsunuz bu arada? Ben öğretmenlik düşünüyorum sosyal bilgiler öğretmenliği umarım olursa. Genişletmek için tıkla... S9 çok önerildi bir bakacağım ben de. Econ, siyaset, uluslararası ilişkiler gibi bölümler düşünüyorum hocam umarım gönlünüzce olur.
Shadownight Decipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 1.272 Çözümler 1 23 Nisan 2024 #12 aNje xd dedi: S9 çok önerildi bir bakacağım ben de. Econ, siyaset, uluslararası ilişkiler gibi bölümler düşünüyorum hocam umarım gönlünüzce olur. Genişletmek için tıkla... Sizin de gönlünüzce olur umarım Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2024
aNje xd dedi: S9 çok önerildi bir bakacağım ben de. Econ, siyaset, uluslararası ilişkiler gibi bölümler düşünüyorum hocam umarım gönlünüzce olur. Genişletmek için tıkla... Sizin de gönlünüzce olur umarım