Üniversite için tablet önerisi

Tekir

Hectopat
Daha fazla  
Aklımda üç model var.
Samsung Tab S9 FE Plus: 16k.
Samsung Tab S9 Plus: 24K.
iPad Air 6 + Apple Pencil Pro: 24K.
Diş hekimliği bölümünde not tutmak için kullanacağım ve almışken beni 5 yıl fakülte bitene kadar götürmesini istiyorum açıkçası. Ancak bütçem biraz kısıtlı ve sadece not için S9 FE Plus da yeterli gelir gibi geliyor ancak uzun ömürlü olur mu o konuda kafam karışık. iPad konusunda da hiç iOS kullanmadım telefonum da Android o yüzden pek özgürlük de sunmadığı için iPad almaktan çekiniyorum açıkçası. Sizlerin önerileri nedir? ( not: Huawei tablet istemiyorum. Google hizmetleri önemli, ek uygulamalarla uğraşmak istemiyorum.)

Bence Süper Amoled al ekranı.S8 serisine bak bence.

iPhone'un olmadığı için s9+ diyorum. 4. Bir seçenek olarak s10+ da bekleyebilirsin, ekimde çıkacak.
Ekim biraz geç olabilir hocam derslerin başlangıç dönemine denk geliyor dersler başlamadan almak var aklımda zorluk çıkmaması adına. S10 + bütçemi de aşar gibi duruyor şuan.

Ekim biraz geç olabilir hocam derslerin başlangıç dönemine denk geliyor dersler başlamadan almak var aklımda zorluk çıkmaması adına. S10 + bütçemi de aşar gibi duruyor şuan.
Hocam s10 serisi 7 yıl güncelleme alacak. Ona göre düşünün taşının. Güzel indirimle de çıkabilir.

Hocam s10 serisi 7 yıl güncelleme alacak. Ona göre düşünün taşının. Güzel indirimle de çıkabilir.
Öğrenci indirimiyle de düşünülebilir ama Samsung'un kendi sitesinde anlamsız bir şekilde pahalıya satılıyor hocam. Biraz bekleyeceğim bakalım belki fiyatlar erken yayınlanır.

Burada hangisi önerilirse önerilsin ikisini de canlı inceleyin,
Ekran konusunda S9 Plus öndeyken diğer konularda ipad önde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…