Üniversite için tablet önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Diş hekimliği kazandım ama önümüzdeki 2 yıl içerisinde sınava tekrar girerek tıpa geçmek gibi bir planım var. Not almak, ders PDF'lerine çalışmak ve belki de arada video izlemek için bir tablet arayışına girdim. Huawei MatePad 11.5 ve Samsung Galaxy Tab S9 FE şu an odağımdaki cihazlar.

MatePad'in hediye klavyesi ve Huawei'in kendi sitesinden alırsam yararlanabileceğim %10 ek öğrenci indirimi ve kuponlarla fiyatı daha da uygun hale geliyor. Bunun yanında kalemi kullanırken ekran yenileme hızının 120'den 60'a düşmesi, cihazın sürüm yükseltme güncellemesi almaması, (HarmonyOS 4.0 çıkalı 1 yıl oldu) cihazın belli bir süre kullanımdan sonra ısınma sorunlarıyla karşılaşması ve Google servislerine bağlı uygulamaların çok sıkıntı çıkardığına (gbox ve gspace ile kullanılmasına rağmen) dair sayamayacağım kadar çok yorum okudum. Sosyal de dahil bir dizi yerde bu cihazla ilgili olumlu yorumlar vardı ama sonuç olarak olumlu yorumlar iyice azınlıkta kalıyor.

Öte yandan Tab S9 FE'ye bakınca da donanım anlamında MatePad'e göre geride olması ve kalemini kullanış açısından pek de beğenmemem (ablamda Tab S6 Lite var ve iki modelin de kalemleri aynı sanırım. Kalemle ilgili yorumum buradan geliyor.) Beni Samsung'dan uzaklaştırıyor. Öte yandan telefon olarak da Galaxy S23 almayı düşündüğümden tableti de Samsung almak mantıklı gelmiyor değil.

Sizin bu konudaki yorumlarınızı, tavsiyelerinizi ve varsa bu fiyat bandında alınabilecek daha mantıklı cihazları paylaşmanızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPad tarafına doğru kaymanız mantıklı olabilir ya da S9 Modeline bakabilirsiniz. Huawei tablet tarafında bildiğim kadarıyla sıkıntılı kalemde arada bi tekliyor ve google servisleride yok bence Air 5 tercih edebilirsiniz. İPad 10. nesil de götürür sizi

iPad tarafına doğru kaymanız mantıklı olabilir ya da S9 Modeline bakabilirsiniz. Huawei tablet tarafında bildiğim kadarıyla sıkıntılı kalemde arada bi tekliyor ve google servisleride yok bence Air 5 tercih edebilirsiniz. İPad 10. nesil de götürür sizi
Tab S9 FE aldım, şimdilik gayet memnunum. Telefon da Samsung olduğu için notlarımı senkronize şekilde her 2 cihazda da kullanabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı