Üniversite için tablet önerisi

yigitongoren777

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 8GB 120W, 16GB DDR5 5600MHZ Ram,
Yurda laptop getirmiştim fakat odada tek bende olduğu için biraz çekiniyorum çıkartmaya. vs. Prizi adaptörü de biraz teferuatlı açıkçası. Ders, not, dizi vs işler için fiyat performans olarak iyi çok uçuk fiyatı olmayan tablet ne alabilirim? Halihazırda kısmen Samsung ekosistemi kullanıyorum ama Tab A serisi kalem destekli değil ve TFT ekran imiş sanırım. S serisi de biraz pahalı geldi.

Üni sınavına hazırlanan kuzenime Huawei matepad 11.5 papermate edition aldım. 13.200'e geliyor klavye kalem set dahil öneririm. Tek sıkıntı Google servisleri yok.

Üni sınavına hazırlanan kuzenime Huawei matepad 11.5 papermate edition aldım. 13.200'e geliyor klavye kalem set dahil öneririm. Tek sıkıntı Google servisleri yok.
O sıkıntı işte benim için.

Tablet deilde üniversite çok ucuz laptoplar var onları alabilirsin

Bütçe ne kadar?
Şimdilik bütçe belirlemedim ama vergi indirimi skalasında olsa iyi olur benim için. Kyk bursu çıkarsa onunla yoksa da kredi vs ile almayı düşünüyorum.

Tablet deilde üniversite çok ucuz laptoplar var onları alabilirsin
Hali hazırda laptopum var kalemli not tutulabilen defter görevi de gören bir tane almak istiyorum laptop o işimi görmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…