Başta tablet almayı istiyordum fakat fikrim değişmişti. Evde masaüstü bir canavarım var fakat sık sık şehir değiştirdiğim için yanımda taşıyamıyorum. Diş hekimliği öğrencisiyim. Slaytları vs. takip etmek, not tutmak ve bazen okulda sunum yapmak için bir ürün bakıyordum. Aslında bu iş için bir tablet almak çok mantıklı geldi başta fakat mobil aygıtlarla pek aram olmadığı için emin olamıyorum. Bütçem 15k civarı. Ayda yaklaşık 2-2, 5K şeklinde taksitlendirebileceğim bir ürün alabiliyorum. Sadece okul için kullanacağım, oyun derdim falan yok. Laptop + grafik tableti kombinasyonundan daha iyi ve uzun ömürlü olabilecek bir ürün arıyorum. Office programlarını da kullandığım için emin olamadım. Tabletten anlayan birileri varsa fikirlerini almak isterim. Ayrıca ne kadar ucuz o kadar iyi, işimi görürse onu tercih ederim öğrenciyim ne de olsa. Şimdiden çok teşekkür ederim yanıtlara. Bu hafta içinde almayı düşünüyorum.
(Hâlâ laptop daha mantıklı diyen olursa fikirlere açığım.)
Telefonum Xiaomi ama ben telefonu günde 2 kere açıyorum sadece Sosyal medya falan kullanmıyorum zaten. Tableti bağlasam güzel olurdu tabii fakat şart değil. Laptop + grafik tablet kombinasyonundan daha uzun ömürlü ve verimli olması yeterli.