Anladım hocam peki bu işlemci farkı cok mu büyük? Ayrıca arada ciddi bir bütçe farkı var ve Samsung S9 2023 Temmuz'da çıkmış bir cihaz neredeyse 2 senelik. Huawei'nin ve Apple'ın yazılım acısından önde olması uzun ömürlülük açısından Samsung'un önüne geçmez mi? Dediğim gibi sadece çok kararsızım bu konuda çünkü az bir para çıkmayacak cebimden. Nedense 3 4 sene sonra çöp olacakmış gibi hissediyorum Samsung veya Xiaomi tablet. Telefonum da Xiaomi bu arada
Arkadaşımda matepad air papermatte edition var. maalesef satışta değil şu an resmi sitede. Google uygulamalarının sıkıntı çıkarma düşüncesi beni çok geriyor yoksa huaweiye ben de sıcak bakıyorum ama matepad 12x modelini düşünüyordum bütçeyi zorlayıp.Bence matepad 11.5 veya 11 alın. Sunduğu akıcılık ve performans bu fiyat için müthiş bir şey.
Hocam o banda çıkabileceğimi sanmıyorum maksimum 20 21 bandına çıkabilirim. Sizce samsungu huaweiden avantajlı yapan nedir? Çünkü huawei aynı fiyat bandında aksesuar olarak daha cezbedici kalem klavye mouse ile geliyor.Hocam o zaman bütçeyi 25 26 bandına çıkarın M2 iPad Air alın kalem ile. Bütçe o kadar çıkmazsa Samsung en mantıklı tercih olur.
Hocamlar selamlar, üniversite öğrencisiyim. Derslerde kullanmak için (not almak, Word, Excel, PowerPoint), dizi film izlemek, arada bir işle ilgili şeyleri halletmek (mail cevaplama metin hazırlama vb.) İçin tablet arayışındayım. Maksimum 20 bin civarına çıkabilirim. Aklımda bu üç tablet var. Aralarından hangisini tercih etmeliyim? Hiç Apple kullanmadım telefonum Xiaomi ve Gaming laptop sahibiyim. Bu modeller dışında da önerilere açığım. iPad 11 A16 öğrenci indirimiyle 16 bin TL'ye geliyor. Apple Pencil Type-C 3bin TL'ye geliyor. Xiaomi'de kalem yok klavye var 16 bin TL.
iPad 11 a16.
11 inç iPad (A16) - Teknik Özellikler
iPad’in (A16) tüm teknik özellikleri görüntüleyin.www.apple.comMi pad 7iPad 11 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MD3Y4TU/A - Apple - PT
Apple markalı iPad 11 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MD3Y4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitif Teknoloji güvencesiylewww.pt.com.tr
Huawei MatePad 11.5'sXiaomi Pad 7 - Xiaomi Türkiye
Xiaomi Pad 7: 3.2K 144 Hz kristal netliğinde ekran, 800 nit en yüksek parlaklık seviyesiyle canlı HDR, Xiaomi HyperAIwww.mi.com
Arkadaşımda MatePad Air PaperMatte Edition var. Maalesef satışta değil şu an resmi sitede. Google uygulamalarının sıkıntı çıkarma düşüncesi beni çok geriyor yoksa Huawei'ye ben de sıcak bakıyorum ama MatePad 12X modelini düşünüyordum bütçeyi zorlayıp.
Hocam o banda çıkabileceğimi sanmıyorum maksimum 20 21 bandına çıkabilirim. Sizce Samsung'u Huawei'den avantajlı yapan nedir? Çünkü Huawei aynı fiyat bandında aksesuar olarak daha cezbedici kalem klavye mouse ile geliyor.
hocam konuyu çok dağıttığımı farkettim çok kararsız biriyim genelde de bu konularda. İlk defa telefonumu alırken bu kararsızlığı yaşamamıştım çünkü aldığım fiyata alınabilecek en mantıklı cihazdı. Şu an hepsinin kendine göre artısı eksisi var gibi. Konuyu toparlamam gerekirse S9'a hiç sıcak bakamıyorum. Yıllardır android kullanmış biri olarak zamanla cihazların gücünü kaybettiği gerçeği var ve 1.5 yıllık bir cihaz Tab S9. Mi pad 7 aralarındaki en zayıf halkaydı sanırsam. bu fiyata alınabilecek bir cihaz gibi değil. Geriye huawei modelleri ve ipad 11 kalıyor. Burda aradığım özellikleri hepsi karşılayacağı için işin içine kullanıcı deneyimi ve uzun ömürlülük giriyor. Burda bir tercih yapmam gerekiyor bu konuda size danışmak isterim. Eğer huawei derseniz hangi modeli daha mantıklı olur. Çok düşük bir ihtimal (%1) de olsa bütçemi zorlayarak air m2 ye çıkabilirm burda da ipad 11le arasındaki fiyat farkına değer mi sorusu geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. @Linics @Denizius124 @mitatdemir @kxy @TylerDurden26S9 da SD 8 gen 2 var gayet guzel bir tablettir.
Eger iPad istersenizmin Air M.2 alin derim pozitif teknonojide 22 civarina bulunuyor ama kalemi orijinal alirsaniz 26 civarina geliyor.
Huawei tabletler guzel ama bazilari hiç sıkıntı yok diyor bazilari uygulamadan atiyor diyor biraz sans isi sanirim.
Hocam konuyu çok dağıttığımı fark ettim çok kararsız biriyim genelde de bu konularda. İlk defa telefonumu alırken bu kararsızlığı yaşamamıştım çünkü aldığım fiyata alınabilecek en mantıklı cihazdı. Şu an hepsinin kendine göre artısı eksisi var gibi. Konuyu toparlamam gerekirse S9'a hiç sıcak bakamıyorum. Yıllardır Android kullanmış biri olarak zamanla cihazların gücünü kaybettiği gerçeği var ve 1.5 yıllık bir cihaz Tab s9. mi pad 7 aralarındaki en zayıf halkaydı sanırsam. Bu fiyata alınabilecek bir cihaz gibi değil. Geriye Huawei modelleri ve iPad 11 kalıyor. Burada aradığım özellikleri hepsi karşılayacağı için işin içine kullanıcı deneyimi ve uzun ömürlülük giriyor. Burada bir tercih yapmam gerekiyor bu konuda size danışmak isterim. Eğer Huawei derseniz hangi modeli daha mantıklı olur. Çok düşük bir ihtimal (%1) de olsa bütçemi zorlayarak Air M.2'ye çıkabilirm burada da iPad 11le arasındaki fiyat farkına değer mi sorusu geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. @Linics @Denizius124 @mitatdemir @kxy @TylerDurden26
Hocam konuyu çok dağıttığımı fark ettim çok kararsız biriyim genelde de bu konularda. İlk defa telefonumu alırken bu kararsızlığı yaşamamıştım çünkü aldığım fiyata alınabilecek en mantıklı cihazdı. Şu an hepsinin kendine göre artısı eksisi var gibi. Konuyu toparlamam gerekirse S9'a hiç sıcak bakamıyorum. Yıllardır Android kullanmış biri olarak zamanla cihazların gücünü kaybettiği gerçeği var ve 1.5 yıllık bir cihaz Tab s9. mi pad 7 aralarındaki en zayıf halkaydı sanırsam. Bu fiyata alınabilecek bir cihaz gibi değil. Geriye Huawei modelleri ve iPad 11 kalıyor. Burada aradığım özellikleri hepsi karşılayacağı için işin içine kullanıcı deneyimi ve uzun ömürlülük giriyor. Burada bir tercih yapmam gerekiyor bu konuda size danışmak isterim. Eğer Huawei derseniz hangi modeli daha mantıklı olur. Çok düşük bir ihtimal (%1) de olsa bütçemi zorlayarak Air M.2'ye çıkabilirm burada da iPad 11le arasındaki fiyat farkına değer mi sorusu geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. @Linics @Denizius124 @mitatdemir @kxy @TylerDurden26
Hocam alacağın Huawei Samsung'dan daha hızlı eskiyecek işlemci olarak arada dağlar kadar fark var ayrıca işletim sistemi konusunda HarmonyOS ile Android arasında çok bir fark yok. Android'den baydıysan ve uzun kullanım istiyorsan madem 20klara çıktın 3 bin daha koy iPad M.2 al.