Üniversite için tablet önerisi

xxavi

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle iyi Sosyaller. Bu yıl 12. sınıfım ve YKS'ye hazırlanıyorum. Halihazırda bir bilgisayarım var ama ders çalışırken dikkatim çok dağılıyor. Bu sebeple bir tablet almak istiyorum.
Aklımda 2 model var
iPad 11 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MD3Y4TU/A - Apple - PT ( iPad 11. Nesil+ Kalemle 18.000TL)

Satın Al HUAWEI MatePad 11.5 2025 - HUAWEI Online Mağazası (13000TL Kalem hediyeli Huawei MatePad 11.5)

Bölüm olarak bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. 20000TL bandında diğer tablet önerilerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Mühendislik konusunda ikisiyle de yapacağınız iş aynıdır not tutacağınız derslerde işinize yarar ilerideki bilgisayarı Mac düşünüyorsanı kesin iPad alın yoksa Samsung tarafında S9 önerebilirim.

Kesinlikle Huawei'ye yönelme. Ambargo kısmı her türlü yokediyor markayı. Aynı amaçlar s9fe aldım ve çok memnunum. İhtiyacın olacak bütün özellikleri bulunuyor. PDF düzenleme, ekran çevirisi vb her türlü işini görür. Not alma kısmı da gayet keyifli. Şuanki piyasaya hakim değilim ama samsung'u önerebilirim.

Tabletlerin genel olarak mühendislikte işe yaradığını söyleyemem, IPad'in burada artısı bölümünüzü saymazsak çeşitli tasarım programlarına en azından desteği var. Huawei ise malum Google servisleri sebebi ile ben olsam tercih etmezdim.

Güncel olarak hem M3 hem de 11. nesil var. Donanım olarak farkları olsa bile ben çok fazla hissetmiyorum. 11. nesil alıp geçebilirsiniz.

Ipad 11 başlangıç giris seviyesi model olduğu için Samsung tab S9 tavsiye ederim.
Alt model değil ana model.
Daha iyi ekran,işlemcisi var.. diğer fe serilerine göre..
Tab S9fe-Tab s10fe yerine direk Tab S9 alınabilir.

Hocam mac kesin değil ama telefon olarak iphoneye geçmeyi düşünüyorum 6-7 aya bunun bi etkisi olurmu?

Ipad 11 başlangıç giris seviyesi model olduğu için Samsung tab S9 tavsiye ederim.
Alt model değil ana model.
Daha iyi ekran,işlemcisi var.. diğer fe serilerine göre..
Tab S9fe-Tab s10fe yerine direk Tab S9 alınabilir.
İpad'in yeni cihaz olmasıda beni o tarafa doğru yönlendiriyor S9un 2 yıllık olması etkilermi?

Hocam mac kesin değil ama telefon olarak iphoneye geçmeyi düşünüyorum 6-7 aya bunun bi etkisi olurmu?

İpad'in yeni cihaz olmasıda beni o tarafa doğru yönlendiriyor S9un 2 yıllık olması etkilermi?
Ben kendi tecrübemi daha önce paylaştım.
Daha evvel ipad Air 4-Air 5 kullandım.
Ufak boyutu nedeniyle ipad Mini 4-Mini 5 aldım farklı zamanlarda ve iOS bana göre değil. Bunun farkına vardım.

Kaliteli Android tablet vs ipad diye bakmak gerek olaya. 5000₺ lik Android tablet ile 15-20.000 lik ipad kalite , işlemci performansı aynı değil..
2 güçlü cihaz 2 farklı lux Restoran gibidir.
Birinde açık menü istediğini alır yersin yani kurarsın. Herşeyin en az 10 alternatifi var.
Ücretli oyun uygulamaların ücretsizi var..
Diğeri ise belli menüler arasında seçim yapman demektir. 2 çeşit çorba var birini seç,3 çeşit yemek var birini seç gibi.
Bu nedenle Android geri döndüm.

Apple ipad serisi
Başlangıç 10-11
Mini 6-7
Air 5-6
Pro olarak gidiyor..
İşlemcisi güçlü olabilir ama başlangıç model ipad 11 yerine güçlü Tab s9 daha mantıklı olur.
Ha bütçe yetiyorsa tabiki Air 5 yada Air 6 alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…