G gokbuluttoprak Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Merhabalar acaba tıp fakültesi için tablet mi gereklidir yoksa dizüstü bir bilgisayar mı? Tıp fakültesinde okuyan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Merhabalar acaba tıp fakültesi için tablet mi gereklidir yoksa dizüstü bir bilgisayar mı? Tıp fakültesinde okuyan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 28 Haziran 2021 #2 gokbuluttoprak dedi: Merhabalar acaba tıp fakültesi için tablet mi gereklidir yoksa dizüstü bir bilgisayar mı? Tıp fakültesinde okuyan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tıp da okumuyorum ama bu bütçede kesinlikle tablet.
gokbuluttoprak dedi: Merhabalar acaba tıp fakültesi için tablet mi gereklidir yoksa dizüstü bir bilgisayar mı? Tıp fakültesinde okuyan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tıp da okumuyorum ama bu bütçede kesinlikle tablet.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.958 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2021 #3 Berk MD belki tanıyorsunuzdur. Tıp okuyor. Bilgisayar da defter de kullanmıyor. Sadece bir ipad kullanıyor. Ve ayrıca 4000tl'ye alınacak laptoptan birşey beklemeyin. Kesinlikle tablet bence.
Berk MD belki tanıyorsunuzdur. Tıp okuyor. Bilgisayar da defter de kullanmıyor. Sadece bir ipad kullanıyor. Ve ayrıca 4000tl'ye alınacak laptoptan birşey beklemeyin. Kesinlikle tablet bence.
yılanyapkendini Picopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #4 Masaüstü bence daha iyi olur oyun için de iyi hem.
G gokbuluttoprak Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 Emre SÜRER dedi: Berk md belki tanıyorsunuzdur. Tıp okuyor. Bilgisayar da defter de kullanmıyor. Sadece bir iPad kullanıyor. Ve ayrıca 4000TL'ye alınacak laptoptan bir şey beklemeyin. Kesinlikle tablet bence. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim 372121 dedi: Tıp da okumuyorum ama bu bütçede kesinlikle tablet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. yılanyapkendini dedi: Masaüstü bence daha iyi olur oyun için de iyi hem. Genişletmek için tıkla... Yok zaten ben 20k ya masaüstü alacağım ama üniversiteye götürmek için tablet ya da laptop istiyorum.
Emre SÜRER dedi: Berk md belki tanıyorsunuzdur. Tıp okuyor. Bilgisayar da defter de kullanmıyor. Sadece bir iPad kullanıyor. Ve ayrıca 4000TL'ye alınacak laptoptan bir şey beklemeyin. Kesinlikle tablet bence. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim 372121 dedi: Tıp da okumuyorum ama bu bütçede kesinlikle tablet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. yılanyapkendini dedi: Masaüstü bence daha iyi olur oyun için de iyi hem. Genişletmek için tıkla... Yok zaten ben 20k ya masaüstü alacağım ama üniversiteye götürmek için tablet ya da laptop istiyorum.
The Butcher of Blaviken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 2.220 Makaleler 4 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2021 #6 Önce iPad alıp bütçeniz çıkışınca da yanına Apple Pen alırsanız işiniz not alma konusunda çok kolaylaşır bence.
Önce iPad alıp bütçeniz çıkışınca da yanına Apple Pen alırsanız işiniz not alma konusunda çok kolaylaşır bence.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.958 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2021 #7 gokbuluttoprak dedi: Tamamdır teşekkür ederim Teşekkür ederim. Yok zaten ben 20k ya masaüstü alacağım ama üniversiteye götürmek için tablet ya da laptop istiyorum. Genişletmek için tıkla... 20K ya masaüstü alıp cidden üniversiteye götüreceğiniz cihaza 4K mı ayırdınız? Kasayı 15K ya düşürüp bi ipad pro almalısınız bence.
gokbuluttoprak dedi: Tamamdır teşekkür ederim Teşekkür ederim. Yok zaten ben 20k ya masaüstü alacağım ama üniversiteye götürmek için tablet ya da laptop istiyorum. Genişletmek için tıkla... 20K ya masaüstü alıp cidden üniversiteye götüreceğiniz cihaza 4K mı ayırdınız? Kasayı 15K ya düşürüp bi ipad pro almalısınız bence.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 28 Haziran 2021 #8 Eğer tablet alacaksan iPad dışındakiler alınmaz. Bilgisayar almak istersen Huawei Matebook alabilirsin.
Eğer tablet alacaksan iPad dışındakiler alınmaz. Bilgisayar almak istersen Huawei Matebook alabilirsin.
2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 28 Haziran 2021 #9 Kesinlikle iPad hocam.
G gokbuluttoprak Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #10 The Butcher of Blaviken dedi: Önce iPad alıp bütçeniz çıkışınca da yanına Apple pen alırsanız işiniz not alma konusunda çok kolaylaşır bence. Genişletmek için tıkla... Samsung alacağım galiba hem yanında çok kaliteli kalem de geliyor. 297552 dedi: Kesinlikle iPad hocam. Genişletmek için tıkla... Samsung alacağım sanırım hocam daha fiyat performans sanki.
The Butcher of Blaviken dedi: Önce iPad alıp bütçeniz çıkışınca da yanına Apple pen alırsanız işiniz not alma konusunda çok kolaylaşır bence. Genişletmek için tıkla... Samsung alacağım galiba hem yanında çok kaliteli kalem de geliyor. 297552 dedi: Kesinlikle iPad hocam. Genişletmek için tıkla... Samsung alacağım sanırım hocam daha fiyat performans sanki.