Üniversite kaydı nasıl sildirilir?

İyi günler arkadaşlar ben Akdeniz üniversitesinden kaydımı sildirmek istiyorum fakat öğrenci kimliğim yok bir sorun olur mu? Çünkü günübirlik gidip geleceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2013 yılında İstanbul Üniversitesi'nden kaydımı sildirmiştim. Kayıt silinirken öğrenci kartını veremediğim için gazeteye ilan verip ilanın olduğu sayfayı öğrenci işlerine teslim ettim. Burada dikkat edilmesi gereken konu ise sayfanın tamamının gitmesi. Yani o kısmı kesip götürmemeniz gerekiyor. Ayrıca bir nüshasını saklamanızı öneririm. Son olarak belki okuldan okula prosedür değişiyor olabilir.

Ben çoktan Antalya'ya gidip geldim, öğrenci işlerindeki abi ilk olarak öğrenci kartımı sordu bende yok, diğer üniversite aldı dedim sonra bir belge verdi ilk önce kütüphaneye daha sonra spor ve idare daire başkanlığından onaylatıp öğrenci işlerindeki abiyi geri verdim bana diğer üniversitene ile iletişime geç ve o kartı bir şekilde bize 30 gün içinde ulaştır dedi. Yani bu kart önemliymiş eğer kayıp etseydim yenisini çıkartıp teslim edecekmişim.

Buradan bu yazıyı okuyan arkadaşlar kayıt sildirme işlemi için bu kart çok önemli, dikkatinize.

EDİT: Antalya'ya keşke gitmeseydim, sanırım korona olmuşum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…