Üniversite kaydı silinmezse OBP düşer mi?

voidrayy1

Centipat
Daha fazla  
Sevgili forumseverler soru gördüğünüz gibi. Aşağıya da detaylarını bırakıyorum.
Üniversiteye kaydım devam ediyor ama üniversiteye gitmeyi bıraktım, başka bölüm istediğim için.
Bu sene YKS'de OBP puanım düştü, ve ben kaydımı sildirmek istemiyorum birkaç sebepten ötürü; bu benim OBP puanımı 2. defada kıracak mı yoksa üniversite kaydına rağmen 2.ye kırmayacak mı? Benim için bu sorunun cevabı çok önemli ona göre kaydımı sildireceğim. Şimdiden teşekkürler.

1. yılı bitirdiyseniz daha fazla kırılmıyor. Anladığım kadarıyla siz bu yıl girmediniz, seneye girdiğinizde kırılmayacak 2 sene geçtiğinden.

Bundan sonra daha hiç kırılmayacak aynı şekilde.

1. yılı bitirdiyseniz daha fazla kırılmıyor. Anladığım kadarıyla siz bu yıl girmediniz, seneye girdiğinizde kırılmayacak 2 sene geçtiğinden.

Bundan sonra daha hiç kırılmayac

Bundan sonra daha hiç kırılmayacak aynı şekilde.

Bu sene sınava girdim OBP kırıldığı için istediğim yerleri kazanamadım, seneye yeniden düşecekse kaydımı şimdi sildirmek için harekete geçecektim.
Not: Tercih yapıp kazanırsak OBP'nin tekrardan kırılacağını biliyorum.

Arkadaş yorumunda doğru söylemiş fakat buna bağlı olduğunuz için rahat etmeniz amacıyla tekrar yorum atıyorum. OBP'nin kırılma durumu bir önceki yıl tercih yapmanıza bağlıdır. Siz üniversitenin 1. yılını okuduğunuz için önceki yıl bir tercih yapmadınız bu sebepten OBP'niz kırılmayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı