Anhera Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, bulunduğum bölümden memnun değilim. 2 sene okudum fakat bölümümü değiştirmek istiyorum. YKS Kaydimi yaptırmıştım, tercihlerden ne kadar süre önce kaydimi sildirmem gerekiyor? Bilgilendirir misiniz? Bu konuda bir bilgim yok çünkü.
Merhaba arkadaşlar, bulunduğum bölümden memnun değilim. 2 sene okudum fakat bölümümü değiştirmek istiyorum. YKS Kaydimi yaptırmıştım, tercihlerden ne kadar süre önce kaydimi sildirmem gerekiyor? Bilgilendirir misiniz? Bu konuda bir bilgim yok çünkü.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.912 Makaleler 15 Çözümler 462 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Mayıs 2025 #2 Tercih yapıp kazandıktan sonra da sildirebilirsiniz. Yeni kayıt olacağınız bölümün kayıt süresi geçmesin yeterli. Artı 0 Eksi
Tercih yapıp kazandıktan sonra da sildirebilirsiniz. Yeni kayıt olacağınız bölümün kayıt süresi geçmesin yeterli.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.144 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Mayıs 2025 #3 Biri lisans biri ön lisanssa sildirmek yerine dondurabilirsiniz. Artı 0 Eksi