ndngdaniyal Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #1 Kaydı yaptım ve öğrenci belgem şu anda gözükmüyor kayıtlar kapanınca mı gözükecek yardımcı olur musunuz?
Kaydı yaptım ve öğrenci belgem şu anda gözükmüyor kayıtlar kapanınca mı gözükecek yardımcı olur musunuz?
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 19 Ağustos 2024 #2 ndngdaniyal dedi: Kaydı yaptım ve öğrenci belgem şu anda gözükmüyor kayıtlar kapanınca mı gözükecek yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bismillah daha ilk gün değil mi
ndngdaniyal dedi: Kaydı yaptım ve öğrenci belgem şu anda gözükmüyor kayıtlar kapanınca mı gözükecek yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bismillah daha ilk gün değil mi
A Ardabey0101 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #3 Üniversiteden üniversiteye değişiyor olabilir. Benim e kayıttan 5 dk sonra e devlete öğrenci belgem düştü
Üniversiteden üniversiteye değişiyor olabilir. Benim e kayıttan 5 dk sonra e devlete öğrenci belgem düştü
ndngdaniyal Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #4 Recep T dedi: Bismillah daha ilk gün değil mi Genişletmek için tıkla... Bilmediğim için soruyorum zaten hocam.
Recep T dedi: Bismillah daha ilk gün değil mi Genişletmek için tıkla... Bilmediğim için soruyorum zaten hocam.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 22 Ağustos 2024 #5 e-Devlet sistemine düşmesi biraz zaman alabilir. Başlangıçta pasif öğrenci olarak gözükebilirsiniz. Sonrasında ders seçimi zamanında ders seçiminizi yapacaksınız ve öğrencilik durumunuz, aktif öğrenciye dönecek.
e-Devlet sistemine düşmesi biraz zaman alabilir. Başlangıçta pasif öğrenci olarak gözükebilirsiniz. Sonrasında ders seçimi zamanında ders seçiminizi yapacaksınız ve öğrencilik durumunuz, aktif öğrenciye dönecek.