Üniversite kayıt dondurma işlemi nasıl yapılır?

KeremKutayK

Hectopat
Daha fazla  
Okulu bu sene kazandım beğenmedim 1 dönem okurum 1 dönem dondurup YKS'ye bir daha hazırlanırım demiştim kendi kendime. Bugün öğrenci işlerine sordum bana kayıt dondurma kurallarının katı olduğunu söylediler. Mesela askerlikle alakalı bir şey varsa belge vermem lazımmış. Ailevi mesele dersem illa sağlık raporu almam lazımmış. Ben kabul olması için nasıl bir sebep demek gerekiyor kayıt dondurmak için?

Üzerinde mal ve maaş yoksa muhtarlıktan fakir fukara belgesi al ver. 1 yıla kadar dondurabilirsin. Ancak dondurmak için geç kaldın bu dönem donmaz. Bahar dönemi için 1 dönem dondurabilirsin ya da tercih senin 2025 bahar ve güz dondurabilirsin.

Üzerinde mal ve maaş yoksa muhtarlıktan fakir fukara belgesi al ver. 1 yıla kadar dondurabilirsin. Ancak dondurmak için geç kaldın bu dönem donmaz. Bahar dönemi için 1 dönem dondurabilirsin ya da tercih senin 2025 bahar ve güz dondurabilirsin.

Bahar dönemi için donduracağım sınava çalışmak için ama zaten bunu bana dediler fakir belgesi al dediler ama onu nasıl yapacağım. Ben YKS'ye çalışacağım deyip donduramam değil mi?

Son düzenleme:
Bahar dönemi için donduracağım sınava çalışmak için ama zaten bunu bana dediler fakir belgesi al dediler ama onu nasıl yapacağım. Ben YKS'ye çalışacağım deyip donduramam değil mi?

Bu şekilde.

Onu almam çok zor babam işveren ortakları var ablam da 30k ile çalışıyor, vermezler o belgeyi.

Annenin babanın malı mülkü maaşı kimsenin umurunda değil. Senin üzerinde mal var mı? Üzerinde maaş var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı