Üniversite kayıt sildirme

Mr. Velory

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sene üniversiteye yerleştim ve kaydımı yaptım. Ama babamın sağlık sorunları nedeniyle kaydımı silmek istiyorum. Peki daha yeni kayıt yapmama rağmen kaydımı sildirebilir miyim?

2 Eylül'e kadar kaydını yaptırmış olman lazımdı zaten. Orda yapmadıysan kaydın yok demektir üniversiteye.
Kaydımı yaptım hocam.

Neden sildiriyorsun dondurma hakkın var. Dondur sonra gerekirse sildirirsin.cam

Neden sildiriyorsun dondurma hakkın var. Dondur sonra gerekirse sildirirsin.
Hocam 6 7 ay aileme işlerde yardım edip sonrasında kuzenimin yanında çalışmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba. Örgün yani yüz yüze şekilde Üniversite okumayı istemiyor veya düşünmüyor ama Açık Öğretimde Üniversite okumayı düşünüyorsanız Örgün kaydınız dururken Sınavsız 2. Üniversite kapsamında Açık Öğretime kaydolabiliyorsunuz ama dönemlik harç ödemesi var diye biliyorum. Bununla birlikte Açık Öğretim Fakültelerine kaydolmak için belli bir tarih aralığı var. Örneğin bu sene Anadolu AÖF Sınavsız 2. Üniversite kaydı için son tarih 16 Ekim 2023 iken, İstanbul AUZEF Sınavsız 2. Üniversite kaydı için son tarih 7 Ekim 2023'tür.
Örgündeki kaydınız dururken Sınavsız 2. Üniversite kapsamında Açık Öğretime dönemlik harç ücretini ödeyerek kaydolabiliyorsunuz. Daha sonra da YKS ile kazandığınız Üniversitedeki kaydınızı sildirmek veya dondurmak için öğrenci işlerine gidebiliyorsunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı