KUSKASS Picopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #1 Merhaba, ben üniversite 1. sınıftayım. İlk dönem devamsızlıktan kalsam da 2. dönem için kayıt yenileyebilir miyim?
Merhaba, ben üniversite 1. sınıftayım. İlk dönem devamsızlıktan kalsam da 2. dönem için kayıt yenileyebilir miyim?
T R O J A N Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 404 Çözümler 6 30 Eylül 2025 #2 KUSKASS dedi: Merhaba, ben üniversite 1. sınıftayım. İlk dönem devamsızlıktan kalsam da 2. dönem için kayıt yenileyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet 2. Dönem derslerine kayıt yapabilirsin 1. dönemde devamsızlıktan kaldığın dersleri 3. yarıyılda alttan alacaksın.
KUSKASS dedi: Merhaba, ben üniversite 1. sınıftayım. İlk dönem devamsızlıktan kalsam da 2. dönem için kayıt yenileyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet 2. Dönem derslerine kayıt yapabilirsin 1. dönemde devamsızlıktan kaldığın dersleri 3. yarıyılda alttan alacaksın.
KUSKASS Picopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #3 T R O J A N dedi: Evet 2. dönem derslerine kayıt yapabilirsin 1. dönemde devamsızlıktan kaldığın dersleri 3. yarıyılda alttan alacaksın. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
T R O J A N dedi: Evet 2. dönem derslerine kayıt yapabilirsin 1. dönemde devamsızlıktan kaldığın dersleri 3. yarıyılda alttan alacaksın. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
T R O J A N Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 404 Çözümler 6 30 Eylül 2025 #4 KUSKASS dedi: Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler.
KUSKASS dedi: Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler.