Arkadaşlar, ben Aksaray Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümüne 04.09.2021 tarihinde e-Devlet üzerinden E-Kayıt yaptırıp programa kayıt oldum. İlk hafta gittim, okulda bulundum fakat kalan sürede özel sebeplerden dolayı hiçbir şekilde okula devam edemedim. Haliyle devamsızlıktan ve giremediğim sınavlardan da kalmış bulundum. Benimle beraber başlayanlar ikinci sınıfa geçti, başladığımda WhatsApp grubuna girmiştim ve Bil-1 ismindeydi okul kapanınca grup ismi Bil-2 yapılmış. Ben hala gruptayım. Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) paneline giriş yaptığımda (bkz. ekran görüntüsü) bilgi ekranı karşılıyor. e-Devlet öğrenci belgesi sorguladığımda kaydım gözüküyor, Transkript belgemde ise sınavlardan devamsızlık ve sınavlara girmeme sebebiyle kaldığım gözüküyor. Önümüzdeki kayıt döneminde tekrar kayıt yaptırmak zorunda mıyım yoksa mevcut kaydımın üzerine sadece ders seçimlerini yapıp birinci sınıfa baştan devam mı etmeliyim? Konuyu biraz karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayınız. Bu konuda bana detaylı şekilde destek olacak kişiler varsa çok memnun olurum.