Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #11 bartuhane dedi: Seneye 11.sınıf olacağım ve sayısal okumayı düşünüp yazılım okumak istiyorum. Üniversite kazanmak zor mu? Bu 2 sene boyunca hayvan gibi çalışmam mı lazım yoksa? Genişletmek için tıkla... Hocam nerelerdesiniz hedefinize ulaşabildiniz mi?
bartuhane dedi: Seneye 11.sınıf olacağım ve sayısal okumayı düşünüp yazılım okumak istiyorum. Üniversite kazanmak zor mu? Bu 2 sene boyunca hayvan gibi çalışmam mı lazım yoksa? Genişletmek için tıkla... Hocam nerelerdesiniz hedefinize ulaşabildiniz mi?
B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #12 Velihan33 dedi: Hocam nerelerdesiniz hedefinize ulaşabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Reis 3-5 ay çalışarak İTÜ Bilgisayar Mühendisliği kazandım.
Velihan33 dedi: Hocam nerelerdesiniz hedefinize ulaşabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Reis 3-5 ay çalışarak İTÜ Bilgisayar Mühendisliği kazandım.
B Booh of Wooh Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.657 Çözümler 3 2 Mart 2024 #13 bartuhane dedi: Reis 3-5 ay çalışarak İTÜ Bilgisayar Mühendisliği kazandım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, hayırlı olsun. UOLP-Suny Binghamton'da mısınız? Son düzenleme: 2 Mart 2024
bartuhane dedi: Reis 3-5 ay çalışarak İTÜ Bilgisayar Mühendisliği kazandım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, hayırlı olsun. UOLP-Suny Binghamton'da mısınız?
Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #14 bartuhane dedi: Reis 3-5 ay çalışarak İTÜ bilgisayar mühendisliği kazandım. Genişletmek için tıkla... Temeliniz var mıydı sıfırdan mı kaç saat çalıştınız.
bartuhane dedi: Reis 3-5 ay çalışarak İTÜ bilgisayar mühendisliği kazandım. Genişletmek için tıkla... Temeliniz var mıydı sıfırdan mı kaç saat çalıştınız.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #15 Velihan33 dedi: Temeliniz var mıydı sıfırdan mı kaç saat çalıştınız. Genişletmek için tıkla... Kolpa sıkıyor 3 ayda ilk 1000'e girmesi mümkün değil.
Velihan33 dedi: Temeliniz var mıydı sıfırdan mı kaç saat çalıştınız. Genişletmek için tıkla... Kolpa sıkıyor 3 ayda ilk 1000'e girmesi mümkün değil.
B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #16 Kolpa falan değil, zeki adam her türlü yapar.
Velihan33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 415 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #17 bartuhane dedi: Kolpa falan değil, zeki adam her türlü yapar. Genişletmek için tıkla... Cidden 3 ay falan çalışarak mühendislik mi kazandı bu kadar kolay mı?
bartuhane dedi: Kolpa falan değil, zeki adam her türlü yapar. Genişletmek için tıkla... Cidden 3 ay falan çalışarak mühendislik mi kazandı bu kadar kolay mı?