Üniversite kredisi nedir?

htbaskan

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Geçen günlerde bi kızla tanıştım. Üniversite okuyorum diye palavra sıktım. Neyse işte zamanla görüntülü konuşuyoruz falan. Kız konuyu üniversiteye, derslere getirdi. Senin kredin de yüksektir kaç kredin dedi. Ben dondum kaldım ama paçayı çabuk kurtardım. Müşteri geldi dedim geçiştirdim. Kapattım telefonu bu kredi olayı ne detaylı anlatabilir misiniz?

Arkadaşlar selam. Geçen günlerde bir kızla tanıştım. Üniversite okuyorum diye palavra sıktım. Neyse işte zamanla görüntülü konuşuyoruz falan. Kız konuyu üniversiteye, derslere getirdi. Senin kredin de yüksektir kaç kredin dedi. Ben dondum kaldım ama paçayı çabuk kurtardım. Müşteri geldi dedim geçiştirdim. Kapattım telefonu bu kredi olayı ne detaylı anlatabilir misiniz?

Kredi derslerle ilgili bir şey, kredisi yüksek olan ders ortalamayı daha fazla etkiliyor falan ama bu pek de sorulacak bir şey değil, alakasız bir şey. Galiba yalan söylediğini anlamış yoksa kim niye başkasına kredi sorsun ki?

ben o konulara pek hakim değilim zaten uzaktan eğitim oldu 30 üstüdr muhtemelen desem sıkıntı olur mu? herhangi bir şüphe yok bu arada

Ben o konulara pek hakim değilim zaten uzaktan eğitim oldu 30 üstüdr muhtemelen desem sıkıntı olur mu? Herhangi bir şüphe yok bu arada.

Keşke mezuna kaldım deseydin neyse, sen bu konuyu iyice internetten araştır öğrenirsin zaten kolay bir şey.

Ben hiçbir mantık bulamadım, cidden nasıl bir mantığı olabilir bunu sormanın?

Aslında normal sözde her iki tarafda üniversite okuyor konudan alakasız bir şey sormamış ki.

Keşke mezuna kaldım deseydin neyse, sen bu konuyu iyice internetten araştır öğrenirsin zaten kolay bir şey.

Aslında normal sözde her iki tarafda üniversite okuyor konudan alakasız bir şey sormamış ki.

Bence tamamen alakasız, kimi dersin 2 kredisi olur kimisinin 5 kredisi olur, bur bir şey göstermez ki derslerin etkisinin oranı işte, dersten kalma geçme falan neyse de kredi mevzusu bana mantıksız geldi. Üniversitede 5 yıl geçirdim, klüpler projeler yurt etkinlikleri vs derken çeşitli bölümlerden binlerce insanla tanışmışımdır, bir kez bile kredi konusunu konuştuğumu veya bana sorulduğunu hatırlamıyorum. Ders sayısı, alttan-üstten ders almak, bölüm zorluğu, fakültenin konumu, hocaların tavrı gibi şeyler bolca konuşulur ama bu kredi bana mantıksız geldi. Kızlar erkeklere göre çok daha farklı düşünür, yalan söylediğini anladıysa direkt bunu söylemek yerine böyle dolaylı yoldan söylemeye çalışıyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı