sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #1 Üniversite maili ile Drive oluşturmaya çalışıyorum ama Google böyle bir hesap bulunamadı diyor. Bu mail ile yeni bir Google hesabı mı açmamız gerekiyor?
Üniversite maili ile Drive oluşturmaya çalışıyorum ama Google böyle bir hesap bulunamadı diyor. Bu mail ile yeni bir Google hesabı mı açmamız gerekiyor?
M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 31 Ağustos 2022 #2 Çoğu üniversite microsoft ürünlerini kullanıyor. Siz en iyi one drive deneyin.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 31 Ağustos 2022 #3 Üniversitenin öğrenci işleri ile bir görüş istersen bizimkilerin anlaşması olduğu için sınırsız drive alanı verdiler. Ekstra bir şey yapmam gerekmedi.
Üniversitenin öğrenci işleri ile bir görüş istersen bizimkilerin anlaşması olduğu için sınırsız drive alanı verdiler. Ekstra bir şey yapmam gerekmedi.
sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #4 Mahmut_ER34 dedi: Çoğu üniversite Microsoft ürünlerini kullanıyor. Siz en iyi OneDrive deneyin. Genişletmek için tıkla... OneDrive'da 1 TB verdi teşekkür ederim. Zembla dedi: Üniversitenin öğrenci işleri ile bir görüş istersen bizimkilerin anlaşması olduğu için sınırsız Drive alanı verdiler. Ekstra bir şey yapmam gerekmedi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
Mahmut_ER34 dedi: Çoğu üniversite Microsoft ürünlerini kullanıyor. Siz en iyi OneDrive deneyin. Genişletmek için tıkla... OneDrive'da 1 TB verdi teşekkür ederim. Zembla dedi: Üniversitenin öğrenci işleri ile bir görüş istersen bizimkilerin anlaşması olduğu için sınırsız Drive alanı verdiler. Ekstra bir şey yapmam gerekmedi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.