xMehmett
Centipat
Daha fazla
Merhaba ben bir devlet üniversitesinde bilgisayar programcılığı öğrencisiyim, tüm derslerimi yüz yüze almıştım ama sonrasında bana ders çakışmaları oluyor diye ortak dersler olan inkılap, edebiyat ve İngilizceyi uzaktana alın dediler ve aldırdım. Uzaktan dersler haftanın 5 günü farklı farklı saatlerde olduğu için çakışma olmaz dediler. Ama bende hâlâ çakışmalar oluyor iki dersi halletim ama İngilizce dersini ne yaparsam yapayım çakışıyor ve ders tekrarlarını izlemek yeterli değil uzaktana katılmak zorundasını diyorlar. Her neyse öğrenci işlerini aradım dersler çakışıyor diyorum bana uygun bir saat bul illa vardır boş diyor ben hayır yok dedikçe saatleri söyledikçe bu seefer azarlayarak bul boş bir saat bizim uzaktan ders sistemiyle alakamız yok diyor. Uzaktan ders sistemi yetkilileri ile herhangi bir iletişime giremiyoruz. Zaten ben uzaktana aldırmak isteyeme istemeye aldırdım. Azarı işittikten sonra aralık ayında yatay geçiş yapmaya kesin karar verdim, eğer olmazsa üniversiteyi bırakabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: