Ü Ütülü olucak Femtopat Katılım 19 Nisan 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar üniversitede bütçeme ufak da olsa katkı sağlamak istiyorum. Böyle tek seferlik iş ilanları paylaşanlar yerler uygulama, grup falan var ki örnek vereyim mesela şu kadar ürün taşınacak, şu kadar ücret gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2025
Arkadaşlar üniversitede bütçeme ufak da olsa katkı sağlamak istiyorum. Böyle tek seferlik iş ilanları paylaşanlar yerler uygulama, grup falan var ki örnek vereyim mesela şu kadar ürün taşınacak, şu kadar ücret gibi.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 Yer Ankara 23 Temmuz 2025 #2 Günlük almak istersen ben garsonluk tavsiye ederim. Mümkünse düğün salonu, kırmızı bahçesi, köy düğünü gibi.
Günlük almak istersen ben garsonluk tavsiye ederim. Mümkünse düğün salonu, kırmızı bahçesi, köy düğünü gibi.
BayEgo Megapat Katılım 26 Eylül 2017 Mesajlar 842 Çözümler 7 Yer İstanbul 23 Temmuz 2025 #3 Satış yapmayı öğrenin, hayatınız boyunca lazım olacak tecrübe edinirsiniz