Üniversite önerisi

THRALL123

Hectopat
Merhaba, yurt dışına gitmek için önerebileceğim bir meslek var mı?

Kaynakçılık öğrenmek istiyorum ve kaynak teknolojisi okumak istiyorum, aile bireylerim de ne gerek var öyle şeylere gitme diyor. Okumayıp kaynakçı sertifikası mı alayım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, mesleki eğitim merkezlerinde verilen kısa süreli kursların ne eğitim yönünden ne de sertifika yönünden bir yararı olmaz, belgeli bir kaynakçı olman daha iyi bunun içinde ustalık belgesine hak kazanabilir veya kaynak teknolojisi bölümü okuyarak kaynak teknikerliği diploması alabilirsin, eğer yaşın genç ise meslek liselerinin metal bölümünü okuyarak kaynak teknisyeni olunabilir.

Merhaba, mesleki eğitim merkezlerinde verilen kısa süreli kursların ne eğitim yönünden ne de sertifika yönünden bir yararı olmaz, belgeli bir kaynakçı olman daha iyi bunun içinde ustalık belgesine hak kazanabilir veya kaynak teknolojisi bölümü okuyarak kaynak teknikerliği diploması alabilirsin, eğer yaşın genç ise meslek liselerinin metal bölümünü okuyarak kaynak teknisyeni olunabilir.

Bölüm olarak kaynak teknolojisini öneriyor musunuz hocam.

Kesinlikle evet, işsiz kalma ihtimalini minimuma indiren bir bölüm ayrıca diğer sanayi bölümlerine göre iş imkanı, çeşitliliği ve maaşı kat kat daha fazla, bunu bir kaynak teknikeri olarak söylüyorum.

Üniversite çok fark etmez, buradaki amaç teknikerlik diplomasını almak ve teorik olarak öğrenmek, kaynak zaten öyle 2 yılda öğrenilebilecek bir iş değil sen sadece teorik öğreniyor ve temel atıyorsun öyle düşün, mezun olduktan sonrası, çalıştığın yerde deneme yanılmalar ile, araştırarak, tecrübe ederek öğrendikçe iyi bir kaynakçı olacaksın o yüzden üniversitenin pek önemi yok, kendi şehrinde varsa ne âlâ ayrıca iyi üniversiteler olarak Gazi Üniversitesi ve Hacettepe'de var.

Üniversite çok fark etmez, buradaki amaç teknikerlik diplomasını almak ve teorik olarak öğrenmek, kaynak zaten öyle 2 yılda öğrenilebilecek bir iş değil sen sadece teorik öğreniyor ve temel atıyorsun öyle düşün, mezun olduktan sonrası, çalıştığın yerde deneme yanılmalar ile, araştırarak, tecrübe ederek öğrendikçe iyi bir kaynakçı olacaksın o yüzden üniversitenin pek önemi yok, kendi şehrinde varsa ne âlâ ayrıca iyi üniversiteler olarak Gazi Üniversitesi ve Hacettepe'de var.

Tamamdır hocam çok sağ olun.

Hocam sormayı unutmuşum kusuruma bakmayın teknikerlik için Gedik Üniversitesi nasıl?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam çok sağ olun.

Hocam sormayı unutmuşum kusuruma bakmayın teknikerlik için Gedik Üniversitesi nasıl?
Gedik Üniversitesi Gedik Holding bünyesinde, kaynak malzemeleri üreticisi bir şirket, kaynak konusunda bir marka (GeKa) fakat eğitimi konusunda bilgim yok.

Kusur yok kaynak ile ilgili bildiğim kadarıya yardımcı olabilirim, istediğin zaman sor.

Son düzenleme:
Gedik üniversitesi gedik holding bünyesinde, kaynak malzemeleri üreticisi bir şirket, kaynak konusunda bir marka (geka) fakat eğitimi konusunda bilgim yok.

Kusur yok kaynak ile ilgili bildiğim kadarıya yardımcı olabilirim, istediğin zaman sor.

Tamamdır hocam çok sağ olun sorum olduğu zaman sorarım çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı