Üniversite okunmadan yaşanır mı?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Fark ettiyseniz yaşamak dedim, 4 sene üniversite okuyacağıma garsonluk yapıp paramı biriktirip saçma sapan bir dükkan bile açsam çok daha karlıyım, zaten liseye aylar önce geçmeme rağmen hala alışamadım, sadece Anadolu lisesi mezunuyum desem beni işe alırlar mı? (iş ilanlarına bakınca "20 yaşında 15 senelik garson" istiyorlar da.

efe aydalın bu konu hakkında güzel bir videosu vardı ona bir göz atabilirsin.

olay sadece para değil. bence insan 4 yıl okumalı bir şey olmaz 4 yıl okumaktan. 4 yıl okudun geçmiş olsun artık asla zengin, deneyimli olamayacaksın diye bir kaide yok. üniversite okuduğun zamanlar sana öğrenci olduğun için çok da para kazandırmasa da kendine çok katma değer katabilirsin bu 4 yılda. ben 4 yıl takılacam partileyecem demek için para lazım. ailen de cok zengın degilse iyi bir yerde okumaya bak

Dogru dusunuyorsun. Garsonluktan devam asciligida ogrenirsin. Universiteni aciktan veya ikinci ogretim olarak okuyabilirsin. Benim cocukluk arkadasim ilk okul zamaninda okulu birakti liseyi bitirmedi gitti antalyaya calismaya basladi cocuk yasta. Durumu cok kotuydu. Suan kendisi Almanya da ve kendine ait kafesi var. O cocugun hayati beni cok etkiledi. Eger bir gun cocugum falan olursa her yaz ve hafta sonlari meslek edinebilecegi is yerlerine gonderecegim. Parasini kazansin meslek sahibi olsun. Eger kafasi basar okursa muhendislik ve doktorluk harici okutmam herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı