cemobabo00 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 80 13 Ekim 2024 #1 Elektrik bölümü okuyorum. Mesleki teknikte hiç adam akıllı ders çalışmadım bu zamana kadar, üniversite de okumak istiyorum. Ne yapabilirim sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2024
Elektrik bölümü okuyorum. Mesleki teknikte hiç adam akıllı ders çalışmadım bu zamana kadar, üniversite de okumak istiyorum. Ne yapabilirim sizce?
7 782692 Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 13 Ekim 2024 #2 Eğer Türkiye'nin en iyi 10 üniversitesinden birinde okumazsan okuduğun herhangi bir üniversitenin sana hiçbir getirisi olmaz. Cidden üniversite okumak istiyorsan mesleki teknikte okuduğun (metal, elektrik vs.) herhangi bir üniversitede bu bölümleri okuyabilirsin.
Eğer Türkiye'nin en iyi 10 üniversitesinden birinde okumazsan okuduğun herhangi bir üniversitenin sana hiçbir getirisi olmaz. Cidden üniversite okumak istiyorsan mesleki teknikte okuduğun (metal, elektrik vs.) herhangi bir üniversitede bu bölümleri okuyabilirsin.
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.275 Makaleler 1 13 Ekim 2024 #3 cemobabo00 dedi: Elektrik bölümü okuyorum. Mesleki teknikte hiç adam akıllı ders çalışmadım bu zamana kadar, üniversite de okumak istiyorum. Ne yapabilirim sizce? Genişletmek için tıkla... Okuma mesleğin hazır
cemobabo00 dedi: Elektrik bölümü okuyorum. Mesleki teknikte hiç adam akıllı ders çalışmadım bu zamana kadar, üniversite de okumak istiyorum. Ne yapabilirim sizce? Genişletmek için tıkla... Okuma mesleğin hazır
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.683 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #4 M. T. O. K bölümde okuman çok daha iyi olur kazanmasıda kolay.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 13 Ekim 2024 #5 Adamakıllı üniversite ve üniversite bölümünde okuyacaksanız okunabilir, neden olmasın? Birde M.T.O.K imkanınız da olacak. Alanınızın adı M.T.O.K bölümleri şeklinde aratırsanız, M.T.O.K bölümlerini görebilirsiniz.
Adamakıllı üniversite ve üniversite bölümünde okuyacaksanız okunabilir, neden olmasın? Birde M.T.O.K imkanınız da olacak. Alanınızın adı M.T.O.K bölümleri şeklinde aratırsanız, M.T.O.K bölümlerini görebilirsiniz.