Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 26 Temmuz 2024 #1 Ben bu sene üniversiteyi bıraktım. Tekrar sınava girdim. Tercih yapacağım. Halihazırda kaydım olduğu için yerleşirken sıkıntı yaşar mıyım? Yerleştikten sonra kaydımı sildirmeye düşünüyorum ama nasıl işliyor bir fikrim yok.
Ben bu sene üniversiteyi bıraktım. Tekrar sınava girdim. Tercih yapacağım. Halihazırda kaydım olduğu için yerleşirken sıkıntı yaşar mıyım? Yerleştikten sonra kaydımı sildirmeye düşünüyorum ama nasıl işliyor bir fikrim yok.
M mehmeak Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 Knkam sorunun cevabını bulabildin mi bende aynı durumdayım ben tercih yaptım ama felaket tırsıyorum yerleşemezsem diye
Knkam sorunun cevabını bulabildin mi bende aynı durumdayım ben tercih yaptım ama felaket tırsıyorum yerleşemezsem diye
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 31 Temmuz 2024 #3 mehmeak dedi: Knkam sorunun cevabını bulabildin mi bende aynı durumdayım ben tercih yaptım ama felaket tırsıyorum yerleşemezsem diye Genişletmek için tıkla... Bulamadım maalesef.
mehmeak dedi: Knkam sorunun cevabını bulabildin mi bende aynı durumdayım ben tercih yaptım ama felaket tırsıyorum yerleşemezsem diye Genişletmek için tıkla... Bulamadım maalesef.
jungere Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 170 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #4 Yerleşmede sıkıntı olmaz. Kaydını yerleştikten sonra sildirebilirsin
M mehmeak Femtopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #5 jungere dedi: Yerleşmede sıkıntı olmaz. Kaydını yerleştikten sonra sildirebilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam peki aynı anda eski kaydımızla yatay geçiş başvurusu yapsak bir sorun çıkar mı
jungere dedi: Yerleşmede sıkıntı olmaz. Kaydını yerleştikten sonra sildirebilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam peki aynı anda eski kaydımızla yatay geçiş başvurusu yapsak bir sorun çıkar mı
jungere Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 170 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #6 mehmeak dedi: Hocam peki aynı anda eski kaydımızla yatay geçiş başvurusu yapsak bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hangisinin önce sonuçlanacağı önemli.
mehmeak dedi: Hocam peki aynı anda eski kaydımızla yatay geçiş başvurusu yapsak bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hangisinin önce sonuçlanacağı önemli.