Üniversite şart mı?

Makaleler
1
Yer
Dünya
Bu sitedekilere bir şey danışmak istiyorum. İlk olarak üniversiteyi boş veya gereksiz olarak görmüyorum. Ben oyun yapmak istiyorum. Unity ile yazılım kısmını vs biliyorum. Bu sene mezuna kaldım, okul notlarım düşük ve çalışmak üniversite kazanmakta istiyorum ama çalışmaya gelince nedense çoğu şeyi anlamıyorum kafam karışıyor. Sizce kendimi bu sene bir şeyler yapmak için mi çabalasam. Yoksa üniversiteye çalışıp kazanmak için mi? Üniversite kazansam oradan tam olarak ne yapacağım eminde değilim.
Tavsiyeleriniz nelerdir?

Bu ülkede kesinlikle değil
Eğer üniversite bitirdikten sonra seni iyi bir mevkii de işe sokacak tanıdığın yoksa maalesef okuduğunla kalıyorsun.
Hayır bir tanıdğım yok. Kararsız kaldım, ders çalışmayı okula gittiğimden beri sevmemişimdir. Oyun veya bilgisayar ile uğraşmak çok fazla hoşuma gidiyor.

Kafan karışıksa iki yıllık ilgini çeken bir AÖF oku. Kendini tanıdıkça bu kararı verebilirsin. Hala okumak istersen dikey geçiş yaparsın.

İyi kötü bir lisans diploması şart bulunduğunuz sektör için.

Üniversiteye gitmek sana bir şey kaybettirmez , üstüne yeni hobiler , bilgiler edinebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…