Üniversite sınav takviminde alınmayan dersler yazıyor

orionnuble

Centipat
Daha fazla  
Yarın zorunlu ortak ders olan yabancı dil (İngilizce) dersinden sınavım var. Ancak sınav takviminde 2 adet sınav gözüküyor.

"Yabancı dil" ve "dil ve iletişim" sınavları var.

Şimdi ben bu İngilizce dersine hiç girmedim. İngilizcem var ama muafiyet sınavına girmeyi unuttum o yüzden sınava girmem lazım.

Yabancı dil sınavında sorun yok ama dil ve iletişim ne alaka bilmiyorum. Ne yapacağım? Bu fazlalık mı yoksa ona da girmem gerekiyor mu? Aynı günde aynı dersten neden 2 sınav oluyor?

Aynı şey diğer bir ders için de geçerli.

Salı günleri "bilimsel düşünce" dersi var ama aynı gün "İngilizce dilbilimi" sınavı da var. Ben böyle bir ders almıyorum hiçbir alakası yok.

Bunlar ne demek oluyor bilen var mı?

obs de ders kaydında yok isen sınavına da girmezsin. Sadece ders kaydında olduğun sınavlara girersin muaf oldukların hariç onlar muaf sekmesinde gözükür. Yarın hocanın odasına çıkıp bilgi alabilirsin daha yararlı olur. Yada direk danışman hocana sor.

Deü de okuyorum, Debis sisteminde ders programında gözükmüyor, o yüzden sorun olmaz diyorsun değil mi?

Peki neden bu sınavları koymuşlar programa?

Deü de okuyorum, Debis sisteminde ders programında gözükmüyor, o yüzden sorun olmaz diyorsun değil mi?

Peki neden bu sınavları koymuşlar programa?
O program büyük ihtimalle sadece senin sınıfa özel değil bütün o bölümü okuyan 1. sınıflara gelmiştir. Ve seçmeli derslerde o dersi alan var ise ona girer. Sen hangi dersi alıyorsan ona girersin lise mantığında değil hocam.
Üniversitenin veya sınıfının wp grubuna sorman daha yararlı olur. Yada gidip direk danışman hocana mail at yada direk odasına çık sor detaylı bilgilendirir. Aynı üniversitede olmadığımız için fazla bilgi veremem en azından bizde böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…