Dershaneye yazılmadığını varsayıyorum. Sayısal bölüm mü sözel bölüm mü ona karar ver önce. Sayısal bölüm okumak istiyorsan ve düzgün bir üniversitede okumak istiyorsan gerçekten hayattan kopacaksın 1 sene, çünkü önceki senelerde tahminen düzgün bir fen ve matematik eğitimi almadın. Cidden kasman lazım şimdiden. Öncelikle TYT ağırlıklı konu anlatım izle, sonra konu anlatımlı kitap al mesela biyoloji için Palme, izlediğin konuyu kitaptan sıkılmadan dikkatlice pekiştir. Zaten özet sorular var konu anlatımlı kitaplarda. Yapamadığın sorulara kitaptan dön konusuna bir iki defa daha göz gezdir. Diğer branşlarda da benzer şekilde bir stratejiyle teker teker konuları bitireceksin. Daha sonra TYT denemeleri al mesela Bilgi Sarmal'ın TYT denemeleri sağlamdır, sınava yakındır. Bir ay falan TYT denemelerini kasacaksın, yapamadıklarına tekrar döneceksin. Biraz da 15 tatile falan denk gelir bu zamanlar dinlenmiş olursun. Bir aylık sürecin ardından AYT konularını aynı stratejiyle bitireceksin. AYT matematik ve fen çok soru çözmeni ister. AYT konuları da bittiğinde tahminen 2 ay falan kalır sınava, o zaman da TYT + AYT denemeleri basacaksın. Çözemediklerini tekrar edeceksin, Birey Yayınlarında mesela her sorunun çözümü oluyor, oradan yardım alacaksın çözemeyip konuda da anlamayınca. Bu sistemi güzel bir şekilde uygularsan 1 senede en azından 80 bin sıralama yapabilirsin.
Kitap olarak konu anlatımı olarak Matematik için Sonuç Yayınları, Biyoloji Ve Kimya için Palme, Fizik için Kuantum Yayınları, Türkçe için konu anlatımına ihtiyaç duymadım bilmiyorum, soru bankası olarak Matematik Birey B ve 3-4-5, Fizik için Birey B, Geometri için Karekök 0 (konu anlatımlı aslında), Biyoloji yine Palme, Kimya için de Birey B öneririm.