Üniversite sınavı için ritalin kullanmak

caytamisi

Femtopat
Daha fazla  
Agalar kendimi bildim bileli öğrencilik hayatımda dikkat dağınıklığı yaşadım. Liseyi de zar zor bitirdik coronayla falan. Şimdi üniversiteye çalışmam lazım ama hiçbir şekilde derse fokus olamıyorum. Bu yıl son şansım daha hazırlanamam ritalin almayı planlıyorum alayım mı sizce kullanan var mıydı aranızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ritalin değilde. 12.sınıfım. Ben Pirasetam kullanıyorum sınav için 1 haftadır. Nootropil ismiyle satılıyor. Türkiye dahil Birçok ülkede reçetesiz satılıyor. Sentetik bir nootropik. Beyinde asetilkolini artırıyor. İlk biraz sersemlik ve uyku yapmıştı sonra geçti. Hala devam ediyorum. Etkisini göremedim daha. 2 hafta içerisinde etki ediyormuş. Etkisini hissedersem yazarım.

Daha önce bir çok tavkiye kullandım doğal nootropik olarak. Kolin , Pirolokinolin kinon(PQQ) , Alfa lipoik asit(Ala), Koenzim Q10 , Fosfotidilserin , Omega 3, Ginkgo Biloba, B Kompleks vitaminler.

Benim önerebileceğim Venaturanın Pqq+Ala+Coq10 takviyesi var. Beyinde ve vücutta Mitokondri faaliyetini artırıyor.
Cerabramax şurup(omega 3 ve sitikolin) önerebilirim.
Venatura premium Kids Omega-3 (Dha miktarı çok iyi. Dha miktarı 1162 mg olan takviye.)
Ligone ginseng diye bir multivitamin var. İçerisinde Rhodiola rosea, Ginseng ve Ginkgo Biloba bulunuyor. Özellikle Rhodiola depresyon ve stresle uğraşan kişilere faydalı.
Ginkgo beyine giden kanı artırıyor ve dopaminide artırıyor.

Bu site bayağı iyi. Buradan bakabilirsin. Birçok doğal ve sentetik nootropikler ve çalışma mekanizmaları dosajları yan etkileri ve Uzman tavsiyesi felan var.
''Kullanmadan önce iyice araştırman ve eczacıya vb. danışman gerekiyor.''
Best Nootropics for ADHD & ADD – Nootropics Expert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…