K kadirgümüşş Yoctopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 Hiçbir derste temelim yok üniversiteye hazırlanmak istiyorum sayısaldan. Temel derslerden başlamak istiyorum. Türkçe ve matematik ile alakalı videolar buldum. Acaba önerir misiniz? Matematik için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
Hiçbir derste temelim yok üniversiteye hazırlanmak istiyorum sayısaldan. Temel derslerden başlamak istiyorum. Türkçe ve matematik ile alakalı videolar buldum. Acaba önerir misiniz? Matematik için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et