Üniversite Sınavı Stresi

Bu sene bayılmadım şükür, geçti herhalde. Size de başarılar diliyorum umarım istediğiniz yere gidebilirsiniz.

@muhendiskedibey 90 net gerçekten kötü değil. Ayrıca 90 netle nasıl 300 - 330 puan alabiliyorsunuz ? Yani 90 net iyi bir puan getirmesi lazım. Yani en azından 350'nin üstünde.

Fen ve Matematik alanlarında daha az net yaptığım için, o 90 netin zaten 26-30 neti Türkçeden geliyor. Biraz daha iyi yapsam fizik, kimya ve geometriyi çok güzel olacak.

90 net hiç fena bir rakam değil, içini kararma boş yere. Şuan benim hedefim 90 net, meslek lisesinden çıksan bilmiyorum ne yapardın

Fen lisesindeyim de ne olmuş sanki . En başından yanlış bir karardı belki de benim için. Ama aile fen lisesini duyunca iş bitiyor zaten. Yani çokta isteyerek gitmedim fen lisesine zaten okulun fen lisesi gibi olduğunu da düşünmüyorum.

Fen lisesinde okuduğun için 90 net bayılmayı gerektirecek kadar düşük bir net sanıyorsun 90 net gayet iyi, dişini sıkarsan 1 ayda daha da yükseltirsin o neti.
Bizler dişimizi sıkmaya hiç alışık değiliz. 4 sene boyunca program yazmayı öğrettiler ve bizi bir sınava sokuyorlar tünelin sonunda.
O kısacık tünelde öğrenebildiğim kadarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyorum şuan. Bize bak ve haline şükret

Mesela ben de 30 net Türkçe'den yaparım. Dil bilgisi gerektirmeyen hiçbir soruyu kaçırmam neredeyse, Technopat'da soru cevaplamaktan insanların dertlerini çok iyi anlar oldum Matematiğe gelince netler birden düşer 5'e falan. Fizik desen yok denecek düzeyde. Ben de dişimi sıkıyorum, 80-90 net yapmayı hedefliyorum.

Benzer sorunlar bende de var. 11. sınıfım fakat kendime hedef belirleyemiyorum bi türlü. Dolayısıyla içimden ders çalışmak da gelmiyor hiç.

Hedefini şimdiden belirlemen senin adına çok iyi olacaktır. Ve gerçekten ilgin olan bir alanda başarılı olabilirsin bunu unutma.

Sizin işinizde zor, umarım hedeflerine ulaşabilirsin .

Lisenin çok önemi vardır sen hangi liseye gidiyorsun ki ?

Yorumlara bak istersen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…