Üniversite sınavına 5 ay kaldı ne yapmalıyım?

mstf42

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar,

12. Sınıf Elektrik-elektronik bölümü öğrencisiyim YKS'ye hazırlanıyorum 10 ve 11.Sınıf sayısal dersler açısından pek sağlıklı geçmedi. O konularin eksikliğini şimdi gidermeye çalışıyorum ama sınava az zaman kalması, düzensiz çalışmak gibi etkenlerden dolayı sınava hazırlık sürecim pek iyi geçmiyor. Ben mezuna kalmaya sıcak bakmıyorum hem de elektrik-elektronik alanında olduğumdam AYT'de sayısal üzerinden sınava gireceğim için stresliyim ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru çözün en azından temelini bildiğiniz konuda uzmanlaşın. Denemedir soru bankasıdır ne varsa artık.

Haftada en az 2-3 deneme çözmen lazım. Netlerinde gözle görülür artış olacaktır.

Haftada en az 2-3 deneme çözmen lazım. Netlerinde gözle görülür artış olacaktır.
Konu bilmeden deneme çözmek anlamsız. Ancak konularda belli bir seviyeye gelinirse denemeler çok işe yarrar. Arkadaşın yazdığından anladığım kadarıyla çok konu bilmiyor.

Gidip geleceği olmayan bir bölüm neden okusun? Hayatından 1 sene gideceğine 2 ya da 4 sene mi gitsin?

Ne anlatıyorsun dostum sen? Mezuna kalmanın ne demek olduğunu sadece mezuna kalanlar anlar öyle '1 sene gideceğine' deyip geçmekle olmuyor o işler o 1 senenin ne demek olduğunu anlıyorsun yaşayınca. Benim demek istediğim bunu bilsin daha çok çalışsın sınavına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…