Üniversite sınavına çalışabilen var mı?

emreumar

Hectopat
Daha fazla  
12. sınıfım meslek liseliyim hedefim 200K civarına girmek. OBP bana 50 60 puan kazandırsa da sınav dershanesinin deneme sınavlarında hep 50-60 aralığında net yapıyorum. AYT ise yeri geliyor 12 yeri geliyor 30 yapıyorum. Ders çalışmaya çalışıyorum ama olmuyor hemen bırakıyorum ilk gün rahat rahat 20 30 test çözerken şimdi 3 4 testi çözerken daralıyorum nefes alamıyorum. Benim gibi olanınız var mı?

İlerde işe başlayınca şu anki bulunduğun günlere dönmek isteyeceksin ama dönemeyeceksin o yüzden böyle bir duruma gelmeden şimdiden zorla kendini ve stres yapmadan rahat rahat diğer aktivitelerinin yanına dersleri daha ağırlıklı olacak şekilde entegre et.

Aynı şekilde ben de yazın ders çalışamamıştım ama okul açıldığında herkesin sıkı çalıştığını görünce sen de başlıyorsun denebilir Kendini bir şekilde motive etmelisin, evdeyken de Gri Koç gibi kanalları takip edebilirsin belki işe yarar.

Biliyorum bunun farkındayım ama olmuyor artık daraldım insanım ben robot değil ki zaten koç sabancı gibi yerleri asla kazanamam burada üniversite okuyup 5 6 bin TL alacağıma yazılımda kendimi geliştirip dil öğrenip yurt dışına gitmek çok daha mantıklı geliyor.

8-9 saat beynin eriyene kadar ders çalışacağına 4 saat cidden kendini vererek çalışırsan hem öğrenmiş olursun hemde obur faaliyetlerine zaman ayırmış olursun

138 gün kaldı ve ben 0 hazırım yani hiç ben istesem yaparım fakat ne yapacağımı bilmiyorum hemşirelik istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…