XSamurai Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 246 10 Ağustos 2023 #1 Sınava girip hiçbir yeri seçmezsek seneye bir daha girdiğimizde OBP düşmüş oluyor mu?
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 10 Ağustos 2023 #2 Yerleştirilmezseniz OBP düşmez. Yerleştirilmeniz için de tercih yapmanız gerekiyor, yani tercih yapmazsanız OBP etkilenmez.
Yerleştirilmezseniz OBP düşmez. Yerleştirilmeniz için de tercih yapmanız gerekiyor, yani tercih yapmazsanız OBP etkilenmez.
muslimlinuxuser Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 Hayır seçip de gitmezsen düşer saygılar.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.985 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 10 Ağustos 2023 #4 RPM dedi: Yerleştirilmezseniz OBP düşmez. Yerleştirilmeniz için de tercih yapmanız gerekiyor, yani tercih yapmazsanız OBP etkilenmez. Genişletmek için tıkla... Hocam tercih yapmama şartı yok muydu sanki? Tercih yapmazsanız OBP etkilenmiyor, ancak tercih yaptığınız halde yerleşemezseniz düşüyor diye biliyorum. Düzeltme; Yerleşemezseniz, OBP etkilenmez. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2023
RPM dedi: Yerleştirilmezseniz OBP düşmez. Yerleştirilmeniz için de tercih yapmanız gerekiyor, yani tercih yapmazsanız OBP etkilenmez. Genişletmek için tıkla... Hocam tercih yapmama şartı yok muydu sanki? Tercih yapmazsanız OBP etkilenmiyor, ancak tercih yaptığınız halde yerleşemezseniz düşüyor diye biliyorum. Düzeltme; Yerleşemezseniz, OBP etkilenmez.
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 773 Çözümler 2 10 Ağustos 2023 #5 Quantum9 dedi: Hocam tercih yapmama şartı yok muydu sanki? Tercih yapmazsanız OBP etkilenmiyor, ancak tercih yaptığınız halde yerleşemezseniz düşüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir universiteye yerleştirilmediğin sürece düşmez.
Quantum9 dedi: Hocam tercih yapmama şartı yok muydu sanki? Tercih yapmazsanız OBP etkilenmiyor, ancak tercih yaptığınız halde yerleşemezseniz düşüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir universiteye yerleştirilmediğin sürece düşmez.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 10 Ağustos 2023 #6 Yerleşmediğiniz sürece istediğiniz kadar sınava girin, tercih yapın OBP düşmez. Yerleşip gitmediğiniz, okulu bıraktığınız durumda düşer sadece OBP.
Yerleşmediğiniz sürece istediğiniz kadar sınava girin, tercih yapın OBP düşmez. Yerleşip gitmediğiniz, okulu bıraktığınız durumda düşer sadece OBP.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 10 Ağustos 2023 #7 Quantum9 dedi: Hocam tercih yapmama şartı yok muydu sanki? Tercih yapmazsanız OBP etkilenmiyor, ancak tercih yaptığınız halde yerleşemezseniz düşüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer yerleştirildiğiniz hâlde kayıt yaptırmazsanız OBP yarıya düşüyor. Yoksa tercih yapmanın tek başına bir etkisi yok, yerleştirilmeniz gerekiyor.
Quantum9 dedi: Hocam tercih yapmama şartı yok muydu sanki? Tercih yapmazsanız OBP etkilenmiyor, ancak tercih yaptığınız halde yerleşemezseniz düşüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer yerleştirildiğiniz hâlde kayıt yaptırmazsanız OBP yarıya düşüyor. Yoksa tercih yapmanın tek başına bir etkisi yok, yerleştirilmeniz gerekiyor.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.985 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 10 Ağustos 2023 #8 RPM dedi: Eğer yerleştirildiğiniz hâlde kayıt yaptırmazsanız OBP yarıya düşüyor. Yoksa tercih yapmanın tek başına bir etkisi yok, yerleştirilmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler bilgi için.
RPM dedi: Eğer yerleştirildiğiniz hâlde kayıt yaptırmazsanız OBP yarıya düşüyor. Yoksa tercih yapmanın tek başına bir etkisi yok, yerleştirilmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler bilgi için.