Merhaba, ben 12.sınıfa gidiyorum. Evet biraz fazla geç kaldım ama üniversite sınavına hazırlanmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum?
Merhaba, ben 12.sınıfa gidiyorum. Evet biraz fazla geç kaldım ama üniversite sınavına hazırlanmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum?
Tyt'n kötüyse onu bir hallet ama çok fazla üzerinde durma. Önemli olan Ayt. Ben 2023 yks'de Tyt 13k yapmama rağmen AYT'm biraz iyi olduğu için 6600. Oldum. İş AYT'de, hatta daha kesin konuşmak gerekirse AYT matematik.
Staj yapıyorum 3 gün ama staja gitmeyeceğim bırakmaya çalışacağım bizim okulda nasıl oluyor bilmiyorum staja gidiyor olarak gösteriyorlar ama gitmiyorsun hocalarımla konuşacağım olursa stajı bırakacağım.
Bana kalırsa başta kolay olduğu için dil bilgisi sonrasında paragraf ile devam edebilirsin.
Dil bilgisi ile netlerin biraz hızlı ve net artar, paragrafı da uzun soluklu her gün çözersen en son bir bakmışsın sınav döneminde baştaki haline göre baya bir artış sağlamış.