Üniversite sınavına nasıl çalışmalı?

emiirfb

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Endüstriyel ürünleri tasarımı (en-tas), mimarlık istiyorum. Sınava 4 ay kaldı doping aldım, ne kadar süre çalışsam veya nasıl çalışsam kazanırım? Özellikle entas istiyorum. Yol gösterir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle temelin ne durumda, kaç net yapıyorsun, konuların bitti mi, 12 misin yoksa mezun musun bunları bilmeden bir şey söylemek zor. Hiçbir detay paylaşmamışsın.

Öncelikle temelin ne durumda, kaç net yapıyorsun, konuların bitti mi, 12 misin yoksa mezun musun bunları bilmeden bir şey söylemek zor. Hiçbir detay paylaşmamışsın.
Lise mezunuyum, hiç net yapmadım. Sağlıktan ötürü 9dan itibaren ful açıktan okudum.

Lise mezunuyum, net vs yapmadım hiç, hedefimde çok üst değil yani. çizim yeteneğim var ondan istiyorum entası kaç saat yeter veya farklı şeyler. benimde bilgim yok. ilk defa gireceğim

Sabah erkenden kalkıp akşam uyuyana kadar deli gibi çalışın işte.
bunu yapamam hayatım var. Uğraşmam gereken çizimlerim var.

Lise mezunuyum, hiç net yapmadım. Sağlıktan ötürü 9'dan itibaren ful açıktan okudum.

Durumun hiç iç açıcı değil. İstediğin bölümün sıralaması çok değişken. Hangi ilde olduğuna bağlı. Eğer iyi bir işim olsun diyorsan sıralamanı 100 bin altı yapmaman gerek.

Durumun hiç iç açıcı değil. İstediğin bölümün sıralaması çok değişken. Hangi ilde olduğuna bağlı. Eğer iyi bir işim olsun diyorsan sıralamanı 100 bin altı yapmaman gerek.
hocam ne yapabilirim ki? yetenek sımavı ile alıyorlardı kalktı.

.

Son düzenleme:
Hedefin kaç bin sıralama? Sanırım sayısal sıralaması ile alıyor istediğin bölüm. Hiç temelim yok diyorsan hem TYT hem AYT 4 ayda bitmez. 2025 yılında güzel bir sıralama yapabilirsin gereken çalışmayı yaparsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…