Üniversite sınavına nasıl çalışmalı?

Hocam senin için 100 bine girmek zor olabilir. Bu yüzden yapman gereken tek şey çalışmak. Zaten açıkta olduğun için boş zamanın var.
Mezunum hocam zaten çalışmaktan başka şansım olmadığını biliyorum fakat istediğim meslek çok puan isteyen meslek değil. nasıl çalışılmalı diye yardım konusu açmıştım

Vallahi liseden daha 3 ay önce mezun oldum. Temelim orta derecede istediğim bölüm sayısaldan alıyor. hedefimde sıralama yok. istediğim bölüm tutsun yeter.

Vallahi liseden daha 3 ay önce mezun oldum. Temelim orta derecede istediğim bölüm sayısaldan alıyor. hedefimde sıralama yok. istediğim bölüm tutsun yeter.
Endüstriyel Tasarım dediğin bölüm 500 binden başlıyor 30 bine kadar devam ediyor sıralama olarak. Giderim diyorsan en kötü 500 binde Afyon bile var yani. Ama ben iyi bir yer istiyorum diyorsan bu sene imkansız gibi bir şey. Öncelikle eline bir TYT denemesi alıp çözmen lazım, yani kaç net yapıyorsun bunu görmen lazım. 60-70 netin altındaysan konu eksiğin vardır demektir, oturup konu çalışman gerekiyor. Onun dışında dediğin bölüm sayısal puanı ile alıyor. Sayısalda da AYT kısmında fen dersleri ve matematik çok sağlam dersler ve TYT ile bağlantılılar. TYT'deki temel kısmın zayıfsa AYT'yi hiç yapamıyorsun zaten.

vallahi afyon istiyorum üni olarak, şimdi benim gidip tyt-ayt denemesi mi yapmam lazım? konu konu nasıl çalışmam gerekiyor? fazlasa kasmak istemiyorum. Sergilerim vs oluyor

vallahi afyon istiyorum üni olarak, şimdi benim gidip tyt-ayt denemesi mi yapmam lazım? konu konu nasıl çalışmam gerekiyor? fazlasa kasmak istemiyorum. Sergilerim vs oluyor
Vallahi günde ne kadar çalışabilirsin bilmiyorum ama önce bir TYT genel denemesi çöz ona göre kaç netlerdesin bir gör. 4 ay hem TYT hem AYT için az bir süre temelin kötüyse. Bir şeyler yapabilirim diyorsan 2 ay TYT'yi, 2 ay da AYT'yi kamplarla götür.

dediklerini yapacağım bu sene olmazsa önümüzdeki sene dershane hocası ile gireceğim sınava. Kpss falanda deneyeceğim bu sene. bakalım nasıl olacak.

dediklerini yapacağım bu sene olmazsa önümüzdeki sene dershane hocası ile gireceğim sınava. Kpss falanda deneyeceğim bu sene. bakalım nasıl olacak.
Bana kalırsa dershane çok gerekli değil gibi ama yine de sen bilirsin. Onun dışında seneye kazanırsam da olur dersen 1,5 yıla yakın falan varmış gibi düşün. Temel seviyeden üst seviyeye çıkabilirsin illaki bu yıl kazanıp gideceğim diye bir derdin yoksa. Önce temel kitaplar ve hocalarla başlarsın daha sonra da üst seviyeye çıkarsın. Sadece istemek ve günün ayırabileceğin kadar kısmını ayırmak gerekiyor.

b
şu anda tam istediğim konuya değindin. instagram falan varsa oradan devam edebilirmiyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…